kamarád slaví v sobotu 30. 9. narozeniny v Lanškrouně a jelikož mne pozval a protože se z toho dá udělat prodloužený víkend tak mám následující plán:
Ve čtvrtek 28. 9. příjezd do Lanškrouna někdy odpoledne, ubytování v http://www.upobora.cz/ (má tady v tu sobotu oslavu)
V pátek 29. 9. poježdění Mišákem často zmiňovaný Skřítek a Červenohorské sedlo - ani na jednom jsem nikdy nebyl
V sobotu 30. 9. do takových 16:00 poježdění, třeba to samé, nevím, kouknu do mapy a pojedu se projet...
Od 17:00 mu začíná oslava, takže to chci být už zpátky.
V neděli snad brzo ráno odjezd, protože žena chce jít ještě v neděli po obědě na Karlštejnské vinobraní...
Kdyby se tam na mě chtěl někdo přijet podívat (doufám, že mě v tom Mišák se Sekym, kteří to nemají daleko nenechají samotného) budu rád. Elvis přemýšlí, že by hodil Rexe na vozík a přijel, finální jeho rozhodnutí provede Anetka příští týden

Kdyby se tam někdo chtěl také ubytovat, není problém, ten kamarád nemá zablokovaný celý kemp a já si budu objednávat ubytko od ČT do NE v pondělí, tak mi dejte vědět a já to zařídím.
Mají chatky po 3 lidech za 530Kč za chatku a po 5ti 830Kč za chatku. Cena myslím v pohodě

No a když mě v tom necháte samotného tak tam budu do soboty sám...