No vidíš to jaká suKankX píše:hm... jsem tě měl za lepší kamarádku... nechat mě takhle jezdit až do asie úplně samotnéhoHelča píše: cože? ty nebudeš čekat na mě????
No do večera určitě nééé

No vidíš to jaká suKankX píše:hm... jsem tě měl za lepší kamarádku... nechat mě takhle jezdit až do asie úplně samotnéhoHelča píše: cože? ty nebudeš čekat na mě????
No do večera určitě nééé
A chceš chatu, nebo pokoj?namoro píše:V pátek dorazím taky na kus řeči, singl . Pobudu do soboty
Kingu, ty jsi tragéd... ty vole, já mít sraz "za barákem" tak tohle nikdy nevypustím z hubyKING píše:Tak jsem planoval, ale letos bezemne. Pozdravujte všechny a dejte si za mě panáka. Ladis sveze za mě Patricii, má to v plánu už hodně dlouho
Důvod to je, bohužel ne moc dobrýKING píše:Umřela mě segra. To je myslim dobrý duvod. V patek mame pohřeb
Upřímnou soustrastKING píše:Umřela mě segra. To je myslim dobrý duvod. V patek mame pohřeb
Ameriku já nerad, Trumpovi nefandím, ale západní Evropa je fajn. Nikdy nevíš, kdo tě kdy a kde odpálí nebo přejede autem...spit 40 píše:Jirka_Z píše:V pátek si beru dovču, v klidu zabalím a pojedu asi spodem:
Beroun - Příbram - Tábor - Jindřichův Hradec - Znojmo - Mikulov - Strážnice
Nebo aspoň teď si to tak myslím, že tudy pojedu, ve finále vím, že musím směrem na Asii a někudy tam dojedu
Když v 11 vyjedu tak do večera i s kufrováním dorazím.
Nj,aby jste se vy kluci američtí z té Ameriky nepo.....![]()
![]()
jj, taky tak...volkswagen píše:Upřímnou soustrast Kingu.
Zvažuju příjezd v sobotu, ale to bych dorazil tak kolem 10-ti večer. Zastihl bych ještě někoho bdícího (abych mu mohl koupit panáka) ??!Dak píše:vlamar píše:Moc mě to mrzí, ale mé nadšení z kawascuku mi zhatila moje dráhá, když mě uvedla zpět do reality připomenutím, že zrovna v tomto termínu máme rodinnou akci....a ještě navíc u nás... Takže mi nezbývá, než doufat a těšit se na nějakou příští akci![]()
Toto je taky rodinná akce. A tuto rodinu eště moc neznáš!!