KankX píše:
...to jsi kde vyčetl? Já to v tom testu tak jednoznačně nevidím, ale je fakt že jsem to plácání nevydržel číst celé

...v každém případě by se mi líbilo, kdyby udělali test ovladatelnosti motocyklu, jeho chovaní a neutrality po ujetí každých dalších 1000km, protože co jsou mi platné pneu, které jsou jako nové naprosto super, ale vydrží jim to jen 2 tis. km, pak už to není žádná sláva a po 6 tis. km se na té motorce nedá ani jet jak je neovladatelná... Protože takové pneu nazuju a než dojedu tam kde si chci zajezdit, tak už stojí za hovno...
Pokud to vezmu tak, že je to "letošní novinka" a dopadne:
Okruh - poslední
Okreska - průměr
Na mokru - předposlední
Opotřebení - nejlepší
Tak to není vyloženě pozitivní výsledek, teda alespoň podle mě

Každopádně výdrž potěší = pro můj styl jízdy důležitá veličina a chování po najetých 4t km, na druhém místě, taky důležité, alespoň pro mě.
Pokud to beru jako volbu pro sebe, jsem tedy spokojen, ale pokud bych byl Elvis, Jeník, Tilda, Šumava, Méďa, Kuba, Marek, Seky a co já vím, kdo s nima na okruhu ještě občas lítá, tak bych si Dunlopy asi nekoupil...
PS: pokud jsem nějakého "závodníka / závodnici" vynechal, tak se předem omlouvám

PS2: Tebe jsem vynechal schválně, protože ty chceš, aby na tom šlo lítat na okruhu co to jde a ještě tě to dovezlo do Francie a zpět a to se blíží nemožnému požadavku