to jsem rád že už to víš a nebudeme si muset opět prodlužovat cestu domů přes NěmeckoJenda píše:Díky všem za výbornou akci a panu Kanxovi s Blankou za ujištění ze ZZR ve 280 opravdu JEDE víc nez "9"![]()
a ze nema smysl poměřovat kdo ma "větší " objem
![]()
díky všem a zase příště
nemáš jezdit za mnouKankX píše:Cesta domu byla moc fajn, myslím že už se mohu řadit k nahluchlým, ještě dnes slyším celkem prd
Neboj, příště vezmem vrtačku a uděláme pár direk. Poté budeš řádný člen ,,klubu nahluchlých".KankX píše:my teda přijeli domu už včera, ale sraz byl tak vyčerpávající, že jsem usnul v garáži hned vedle motorky a probral se až dnes... takže opožděně děkuji za Tesák všem organizátorům a také všem ostatním kteří dorazili a doladili tak to co Marek připravil
Cesta domu byla moc fajn, myslím že už se mohu řadit k nahluchlým, ještě dnes slyším celkem prd
Ber v úvahu ze ty jsi na "bordel zvyklý "Honza-Zed píše:Neboj, příště vezmem vrtačku a uděláme pár direk. Poté budeš řádný člen ,,klubu nahluchlých".KankX píše:my teda přijeli domu už včera, ale sraz byl tak vyčerpávající, že jsem usnul v garáži hned vedle motorky a probral se až dnes... takže opožděně děkuji za Tesák všem organizátorům a také všem ostatním kteří dorazili a doladili tak to co Marek připravil
Cesta domu byla moc fajn, myslím že už se mohu řadit k nahluchlým, ještě dnes slyším celkem prd![]()
Jel jsem za Tildou a všechno f pohodě...
jaký bordel, dyť ty laufy maj dokonce i ÉčkaJenda píše:Ber v úvahu ze ty jsi na "bordel zvyklý "![]()
![]()
Myslíš , ze jsou ekologicky ?Tilda píše:jaký bordel, dyť ty laufy maj dokonce i ÉčkaJenda píše:Ber v úvahu ze ty jsi na "bordel zvyklý "![]()
![]()