Co víkend (nebo jedna noc) na Šumavu?
Termín fix: 12.5. - 14.5.
Měl by někdo zájem?
to už dávno neplatí... i Krušné hory jsou teď hezčí, jak zdevastovaná Šumava...Jana Kawa píše:...
Já vím,samé nej nej - ale to je ta krásná Šumva
MobyDick píše:Doufám že budeme mít volno a výletovat s váma.
Dík, ale nemusíš až zas tak veřejně.......Jirka_Z píše:Všechno co je Honzy, je lepší a hezčí, ale já mám Šumavu rád...
Nebudu se hlásit, ale možná, když bude hezky a budu mít vyměněný olej a žena bude mít školu...![]()
![]()
Uvidíme...
a na tuhle reakci jsem čekalSumavaCZ píše:Dík, ale nemusíš až zas tak veřejně.......Jirka_Z píše:Všechno co je Honzy, je lepší a hezčí, ale já mám Šumavu rád...
Nebudu se hlásit, ale možná, když bude hezky a budu mít vyměněný olej a žena bude mít školu...![]()
![]()
Uvidíme...
Krušné hory nejsou mojeJirka_Z píše:Všechno co je Honzy, je lepší a hezčí, ale já mám Šumavu rád...
Počkej počkej, to mi přijde jako popis celého tohoto státuKankX píše:Krušné hory nejsou mojeJirka_Z píše:Všechno co je Honzy, je lepší a hezčí, ale já mám Šumavu rád......škoda
...v každém případě Šumava byla nádherná ještě v roce 1998 a od te doby to s ní jde z kopce a ten Disneyland co z toho udělali teď + mrtvé lesy ... děkuji už jsem zvracel. Podobně vypadaly Krušné hory v roce 1980...
SumavaCZ píše:Dík, ale nemusíš až zas tak veřejně.......Jirka_Z píše:Všechno co je Honzy, je lepší a hezčí, ale já mám Šumavu rád...
![]()
Uvidíme...
a právě proto je tam potřeba jet a zapamatovat si jak to tam hrozně vypadá, protože až se to zlepší, tak nebudeme věřit, že to bylo někdy horší...KankX píše:Krušné hory nejsou mojeJirka_Z píše:Všechno co je Honzy, je lepší a hezčí, ale já mám Šumavu rád......škoda
...v každém případě Šumava byla nádherná ještě v roce 1998 a od te doby to s ní jde z kopce a ten Disneyland co z toho udělali teď + mrtvé lesy ... děkuji už jsem zvracel. Podobně vypadaly Krušné hory v roce 1980...
Jana Kawa píše:my jedeme zase zavzpomínat na mládí, na vojenská léta![]()
je to nenáročné,tak kdyby někdo chtěl