tak to chlape nevím... udělal jsem pár kusů navíc, ale už jsou fučBlacky píše:Kuaaaaaaaaaaaaaaa. Sem proste "zaneprázdněnej člověk". (čti vůl) A nezareagoval včas. Pokud by nějakou obrovskou náhodou někde jeden kousek vostal, tak bych ho poníženě prosil. Kačky není problém. A kdyby náhodou dva?????
Vyzvednu na srazu v lednuKankX píše:takže pánové, kalendáře mi tu pomalu mizí pod rukama... berou mi je příliš aktivní členové, kteří se za mnou sjíždí ze všech koutů republiky.
Kdo chce nechat svůj kalendář v Hradci Králové u dealera Kawasaki MOTO HAVRDA? - zítra tam jedu, kdo si neřekne bude ho mít v Teplicích
Kdo si přijede do Prahy na Olšanskou průběhu dne?
Kdo si ho vezme v lednu na srazu CKC?
Posílat se mi ho moc nechce... jednak se to prodraží a pokud nekoupím za další těžké love tu kartonovou obálku, tak to asi zničí.
Vyjádřete se rychle, nebo brzy žádný nezbyde![]()
NejezdíZRX 1984 píše:Prosím nechat u Havrdů. Díky
To je super, že se za Tebou kawarádi jezdíAspoň je vidět, že tato kawarodina funguje
to nebylo na tebe... za tebou samozřejmě nemůžou žádní kamarádi jezditMéďa píše:NejezdíZRX 1984 píše:Prosím nechat u Havrdů. Díky
To je super, že se za Tebou kawarádi jezdíAspoň je vidět, že tato kawarodina funguje
jsem si říkal, kdo poslal z toho bezejmenného účtu bez jakýchkoliv poznávacích znakůmisak39 píše:jelikož jsem to přečet pozdě, tak si vezmu kalendářík asi až v lednu... love poslány dnes, VS 102.