Pucis mi naradi?Fufík_ZRX píše:potřebuju automechanika (Brno), zatím se hlásí jen kokoti, co se chcou zašívat.
A musim necemu rozumet?

Pucis mi naradi?Fufík_ZRX píše:potřebuju automechanika (Brno), zatím se hlásí jen kokoti, co se chcou zašívat.
KankX píše:hledám něco na zašívání a jinak nejsem náročný... stačí mi 40tis. v českých každý měsíc na účtu... jo a slibuji že se mnou nebudete mít absolutně žádné starosti, vlastně o mě nebudete ani vědět
Četl sem. Pán je fakt BOREC!!!!Blacky píše:Hele. Respekt. Motorkari jsou borci.http://liberec.idnes.cz/motocyklista-pa ... -zpravy_tm
tak se to pohlo, už 9 prodaných za pár hodinFufík_ZRX píše:letos stojí lupen GOLD na MOTO GP 2300, seženu za 1700 chcete někdo? piště do PM
víš jaký bylo vedro??? ...dokonce i já si mimořádně musel dát večer sprchuJirka_Z píše:Na naháči s otevřeným plégem? Se opaluje nebo jede tak pomalu?![]()
![]()
PS: lístky u Kuby objednány...
Já taky... Kdy tam jedeš (vim že asi ne víkend předem)Jirka_Z píše:Na naháči s otevřeným plégem? Se opaluje nebo jede tak pomalu?![]()
![]()
PS: lístky u Kuby objednány...
Ty jsi se sprchoval jo????KankX píše:Jirka_Z píše:Na naháči s otevřeným plégem? Se opaluje nebo jede tak pomalu?![]()
![]()
víš jaký bylo vedro??? ...dokonce i já si mimořádně musel dát večer sprchu
Pokud vše půjde dle plánu tak v pátek večer chceme být v Brně. Celá sobota na okruhu s pivem a párkem v ruce a celá neděle na okruhu s kofolou a párkem v ruce...Elvis. píše:Já taky... Kdy tam jedeš (vim že asi ne víkend předem)Jirka_Z píše: PS: lístky u Kuby objednány...
My s Anet tam asi pojedem až v sobotu večer nebo ještě spíš až neděli ráno...