ZRX IV.
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZRX IV.
kdyby na ZZR, tak by nepsal takové chujovinyZRX 1984 píše:Nebo na ZZR

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
tak jsem REXe přezul na nové bačkůrky a jelikož to bylo narychlo (v podstatě při odjezdu na dovolenou koukám, že mi vzadu nějak chybí vzorek a vepředu je to nějak oskákaný), sehnal mi kamarád přes noc Metzelery Sportec M7RR i s přezutím. Měl jsem jen podmínku že bych rád dvousměs a aby to trochu drželo, no a že to potřebuju přezuté druhý den po obědě
Mám na nich cca 2000km a zatím palec nahoru
Moto pneu METZELER Sportec M7 RR zadní Nový Sportec M7 RR je nejnovější produkt pro super-sportovní motocykly, vhodný pro silniční použití na suchém i mokrém povrchu s odkazem na závody na přírodních okruzích. přední pneu je ze 100%siliky (která zaručuje dobrou přilnavost na mokrém povrchu) zadní pneu je 2směsová revoluční technologie 5 zón poskytuje uživateli maximální přilnavost, excelentní řízení a dostatečnou stabilitu v každém úhlu náklonu skvělé ovládání na mokrém, špinavém a zvlněném povrchu vhodná pro jezdce, kteří preferují sportovní jízdu a používají motocykl za různých podmínek a situací každý den dobře snáší změny povrchu i teplot pro všechny motocykly kategorie Supersport a Naked Sportec M7 RR je evolucí Sportecu M5 Interact™ s vylepšenými vlastnostmi chování na silnici a delším kilometrovým náběhem indikátor náklonu na běhounu pláště v 25°, 30°,40°a 45° stupních (v závislosti na váze motocyklu a tlaku) "RR" v názvu pneumatik znamená Road Racing. Pneumatiky, které byly vyvinuty s odkazem na závodění na přírodních okruzích, kde není ideální povrch, místy mokré úseky, místy v zatáčkách štěrk a prach Sportec M7 RR je souhrnem dlouholetých zkušeností v účasti závodů na nejprestižnějších přírodních okruzích jako: Tourist Trophy North West 200 Southern 100 Metzeler Ulster Grand Prix ,kde Metzeler byl v roce 2013 16krát na bedně a získal 10 vítězství.

Mám na nich cca 2000km a zatím palec nahoru

Moto pneu METZELER Sportec M7 RR zadní Nový Sportec M7 RR je nejnovější produkt pro super-sportovní motocykly, vhodný pro silniční použití na suchém i mokrém povrchu s odkazem na závody na přírodních okruzích. přední pneu je ze 100%siliky (která zaručuje dobrou přilnavost na mokrém povrchu) zadní pneu je 2směsová revoluční technologie 5 zón poskytuje uživateli maximální přilnavost, excelentní řízení a dostatečnou stabilitu v každém úhlu náklonu skvělé ovládání na mokrém, špinavém a zvlněném povrchu vhodná pro jezdce, kteří preferují sportovní jízdu a používají motocykl za různých podmínek a situací každý den dobře snáší změny povrchu i teplot pro všechny motocykly kategorie Supersport a Naked Sportec M7 RR je evolucí Sportecu M5 Interact™ s vylepšenými vlastnostmi chování na silnici a delším kilometrovým náběhem indikátor náklonu na běhounu pláště v 25°, 30°,40°a 45° stupních (v závislosti na váze motocyklu a tlaku) "RR" v názvu pneumatik znamená Road Racing. Pneumatiky, které byly vyvinuty s odkazem na závodění na přírodních okruzích, kde není ideální povrch, místy mokré úseky, místy v zatáčkách štěrk a prach Sportec M7 RR je souhrnem dlouholetých zkušeností v účasti závodů na nejprestižnějších přírodních okruzích jako: Tourist Trophy North West 200 Southern 100 Metzeler Ulster Grand Prix ,kde Metzeler byl v roce 2013 16krát na bedně a získal 10 vítězství.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Něco už jsem o tom slyšel. A co cenovka?
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Kdes na nich byl?
A cos jezdil predtim?
A jaky jsou v predchozi a tyhle gume rozdily, krom toho, ze je nova?
A cos jezdil predtim?
A jaky jsou v predchozi a tyhle gume rozdily, krom toho, ze je nova?

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
a kolik vydrží +/- ... 
Pneu ve své první polovině životnosti se chová vždy lépe než ve druhé, takže komplexní info bude moci říct asi až je dojede, ale nějaké Metzelery teď i vyhrály test sportovních pneu v Motocyklu, jenom si nepamatuju model...

Pneu ve své první polovině životnosti se chová vždy lépe než ve druhé, takže komplexní info bude moci říct asi až je dojede, ale nějaké Metzelery teď i vyhrály test sportovních pneu v Motocyklu, jenom si nepamatuju model...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
Vyhráli to ty co zdrahy teď jezdí. Prý jsou to ideální pneu na silnici. Pro jejich jízdní vlastnosti na mokru i na suchu.
Jenďoušovo oblíbené Power Pilot 3 dle předpokladů excelují na vodě, ale dýl se zahřívají...
Toť jen krátký výcuc z testu
Continental mě nezajímají a S021 a Pirelky jsou prý víc okruhově zaměřené. Ale na okruh jsou zas vhodnější pneu.
Takže osobně asi ty Metzelery příští rok taky zkusim. Teda samo podle toho za kolik v zimě budou
Jenďoušovo oblíbené Power Pilot 3 dle předpokladů excelují na vodě, ale dýl se zahřívají...
Toť jen krátký výcuc z testu

Continental mě nezajímají a S021 a Pirelky jsou prý víc okruhově zaměřené. Ale na okruh jsou zas vhodnější pneu.
Takže osobně asi ty Metzelery příští rok taky zkusim. Teda samo podle toho za kolik v zimě budou

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem na reportáž v TV a přemýšlel, jestli je to někdo z klubu. Nikdo mě nenapadl. Každopádně škoda dalšího života.
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
KanXi smázni to.....
je to smutný

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
No jo,Rex chyby neodpouští a musíme počítat že nejezdíme zrovna hodnou mašinu co tě vytáhne z průseru...
ZRX 1100 /99 Black
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS
o té nehodě jen krátce, viděl jsem to v TV, kde říkali že to byl kluk z vesnice kousek od místa kde skončil. Při předjíždění několika aut dal čelně Fabii, přičemž se vyřadil z genofondu, čest jeho památce..
No a ke gumám, nedal jsem na nich okruh, protože tam bych s REXem nejel jinak jsem na nich dal zatáčky, dálnici, sucho, mokro a z gum mám pořád pocit sucha a bezpečí. Kolik najedou netuším, nejsem Sybila
předtím jsem jezdil takový černý, kulatý, trochu oskákaný a trochu placatý, dvousměsový, ale značku už nevím. Cena byla necelých 6 bez daně, ale to vyčaroval kámoš..
No a ke gumám, nedal jsem na nich okruh, protože tam bych s REXem nejel jinak jsem na nich dal zatáčky, dálnici, sucho, mokro a z gum mám pořád pocit sucha a bezpečí. Kolik najedou netuším, nejsem Sybila

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
Recenze výrobce ji pasují hodně slušně včetně komentářů německých a italských okruhářů.
http://www.metzeler.com/site/com/produc ... -M7RR.html
http://www.metzeler.com/site/com/produc ... -M7RR.html
od 49,9 do 1199 ccm
No 6 tis za sadu není niz zázračnýho, za 6 500,- kč mám pořád RoadSmarty a když se podaří tak jsou i s přezutím a s nájezdem přes 10 tis na sadu při třech motorkách ty gumy dřív ztvrdnou než je ojedu. Každopádně by to stálo za vyzkoušení a bylo by potřeba se oprostit předsudku, že Metzeler jsou tvrďáky na chopry 

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
všechny tyhle testy jsou na 2 věci... vše jen marketing
...ještě před měsícem zaplavovaly internet testy RoadSmart 3 a všichni testeři ze všech časopisů psali, že je to nejlepší pneumatika na světě o 3 třídy dál než konkurence, teď to zase píšou o Metzeleru... je to vážně prdel a lidi to pořád žerou a žrát budou 
...tím jsem samozřejmě nechtěl říct že by RoadSmart3 byla špatná pneumatika, stejně jako Sportec M7 RR. Já na testování nemám čas ani peníze a tak jezdím co jezdím, co zatím slušně funguje, takže jsem vcelku spokojen. Kdybych nebyl, určitě bych hledal změnu... stejně jako jsem to už udělal párkrát v minulosti a vyhodil téměř nové "nepojízdné" pneu. Konkrétně Dunlop D220 a také Metzeler MEZ4...

...tím jsem samozřejmě nechtěl říct že by RoadSmart3 byla špatná pneumatika, stejně jako Sportec M7 RR. Já na testování nemám čas ani peníze a tak jezdím co jezdím, co zatím slušně funguje, takže jsem vcelku spokojen. Kdybych nebyl, určitě bych hledal změnu... stejně jako jsem to už udělal párkrát v minulosti a vyhodil téměř nové "nepojízdné" pneu. Konkrétně Dunlop D220 a také Metzeler MEZ4...

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer