paráda, tleskám ve stoje organizátorům
Jsem moc rád, že jsem Vás všechny o5 viděl!
já ti dám ČSAD... kup si lepší brýle, právě se díváš na runway letiště s nadzvukovými stíhačkami... ty hejhulomisak39 píše:Velké díky i za mě, a to všem - jak účastníkům zájezdu, tak i organizátorům za skvěle odvedené díloBylo mi s váma všema - ostatně jako vždycky - moc fajn.
Jen požádám dokumentaristy, aby někam vyvěsili pár foteček. Přeci jen fotka z ČSAD fajnová, ale to je máááálo
To bys tam musel hodit fotku rexíků, kterých bylo beztak nejvícKankX píše:já ti dám ČSAD... kup si lepší brýle, právě se díváš na runway letiště s nadzvukovými stíhačkami... ty hejhulomisak39 píše:Velké díky i za mě, a to všem - jak účastníkům zájezdu, tak i organizátorům za skvěle odvedené díloBylo mi s váma všema - ostatně jako vždycky - moc fajn.
Jen požádám dokumentaristy, aby někam vyvěsili pár foteček. Přeci jen fotka z ČSAD fajnová, ale to je máááálo
nebylo... soutěž se uzavírala v sobotu večer a Rexaři hovno vydrží, takže jich tam bylo 5 a 1/2, tak mají smolíka a byly poraženiZRX 1984 píše:To bys tam musel hodit fotku rexíků, kterých bylo beztak nejvícKankX píše:já ti dám ČSAD... kup si lepší brýle, právě se díváš na runway letiště s nadzvukovými stíhačkami... ty hejhulomisak39 píše:Velké díky i za mě, a to všem - jak účastníkům zájezdu, tak i organizátorům za skvěle odvedené díloBylo mi s váma všema - ostatně jako vždycky - moc fajn.
Milý Jendo, například já o "nějaké" a "soutěži" nic nevěděl. To, že jste si vyfotili pár čtrnáctek, nemá vypovídací hodnotu, Rexů (11+12) tam bylo víc, stačí se zamyslet... a počítat bez fotkyKankX píše:
nebylo... soutěž se uzavírala v sobotu večer a Rexaři hovno vydrží, takže jich tam bylo 5 a 1/2, tak mají smolíka a byly poraženi
No milý Pepo ,kdybysme chtěli přibrat i naše sestry GTR tak byste se mohli stavět i na hlavu a nepomohlo by vám to666S999 píše:Milý Jendo, například já o "nějaké" a "soutěži" nic nevěděl. To, že jste si vyfotili pár čtrnáctek, nemá vypovídací hodnotu, Rexů (11+12) tam bylo víc, stačí se zamyslet... a počítat bez fotkyKankX píše:
nebylo... soutěž se uzavírala v sobotu večer a Rexaři hovno vydrží, takže jich tam bylo 5 a 1/2, tak mají smolíka a byly poraženi![]()
Marek, Jenda, Fanuš, Paja, Pavel Kys, Patrik, Tilda, Elvis, Chozé.