řekne, že ho máš vysoko, co čekášZubr píše:Tak zítra jdu na chíru a uvidím co mi doktor řekne na to rameno. Mám z toho trochu obavy

A samo taky držím palce!'
řekne, že ho máš vysoko, co čekášZubr píše:Tak zítra jdu na chíru a uvidím co mi doktor řekne na to rameno. Mám z toho trochu obavy
To je jasný, hlavně, že to není nějak v prd.li...Zubr píše:Takže doktor mi naordinoval klid, ruku v ortéze na tři týdny a s malíčkem na rentgen 1.6. . Tak doufám, že se to do Tesáku zahojí
FOE nejspíš vynecháme, už jsme o tom mluvili, jsou to dva náročné víkendy za sebou. A asi budu mít ještě ortézu.Jana Kawa píše:Zubříku a co FOE? To je ještě dřív než Tesák.
Dobře ty, dnes se zúčastním...Jana Kawa píše:aby to nezapadlovolkswagen píše:Easy - 1617208033/0800 do zprávy pro příjemce "zubr"
Díky
taky tak...Jirka_Z píše:Dobře ty, dnes se zúčastním...Jana Kawa píše:aby to nezapadlovolkswagen píše:Easy - 1617208033/0800 do zprávy pro příjemce "zubr"
Díky![]()
nechám to na Tesák a na Johnyho Cashe...misak39 píše:taky tak...Jirka_Z píše:Dobře ty, dnes se zúčastním...Jana Kawa píše: aby to nezapadlo![]()