Není nad čím moc laborovat, ať zvolíš kteroukoliv ze zde uvedených, neuděláš chybu, bezpečně tě povozí každá z nich! Nejspíš stejně ani nenahlídneš na jejich max. potenciál!

Není nad čím přemýšlet, zrovna ZRX je docela choulostivý na rádius obou pneumatik, takže kup sadu RoadSmart II nebo III. Já je obouvám na všechny stroje a vždycky A1, dobrej nájezd dobře drží atd.Munga píše:Angel GT vypadá dle testu velmi dobře
Pilot power 3 také super,ale nebude na Rexe moc měká? Asi to nechám tejden na špalkách a počkám si na tu recenzi.
Roadsmart 2 je ale podstatně levnější a na předku mám D208 tak by mohli spolupracovat.
To bude zas přemejšlení
no počítám že před dovolenou budu zase přezouvatMunga píše:Pilot power 3 také super,ale nebude na Rexe moc měká?
Teď sem byl venku. Na ježdění je horko...Ladis píše:...a já celou dobu žiju v představě, že pro dobrý brzdný účinek potřebuju mít v pořádku hlavně brzdy!![]()
![]()
Myslíš, že se na tento parametr vývojáři v Dunlopu vykašlali a za ušetřený peníz šli raději na pivko?!![]()
![]()
Nová sada na motorce je podle mě vždycky to nejlepší, jestli to bude Dunlop, Michelin, Contík nebo Bridge je dle mého skromného názoru v běžném provozu úplně jedno, každý jen sympatizuje s jinou značkou...aneb 100 lidí = 100 chutí.
Poslechni Sekyho (ZRX 1984) a běž jezdit, na plkání je zima!
No zrovna u Rexe jsem to s turistickou přední (snad 205 nebo co to bylo) nemohl postavit na přední a po výměně za měkou jsem málem přeskočil řidítka. To byl fakt rozdíl a od té doby jsem to jinak nezkoušel.Ladis píše:...a já celou dobu žiju v představě, že pro dobrý brzdný účinek potřebuju mít v pořádku hlavně brzdy!![]()
![]()
Myslíš, že se na tento parametr vývojáři v Dunlopu vykašlali a za ušetřený peníz šli raději na pivko?!![]()
![]()
Nová sada na motorce je podle mě vždycky to nejlepší, jestli to bude Dunlop, Michelin, Contík nebo Bridge je dle mého skromného názoru v běžném provozu úplně jedno, každý jen sympatizuje s jinou značkou...aneb 100 lidí = 100 chutí.
Poslechni Sekyho (ZRX 1984) a běž jezdit, na plkání je zima!
přesněZRX 1984 píše:na rexovi jsem řekl bych odtrpěl. Po přezutí na Road uplně jinej stroj...
Přesně kvůli tomu jsem koupil na GSX Pirellku...Munga píše:Díky za recenze - jak jsem koukal tak Michelin pilot power 2/3 nedělaj pro mého rexe (1100). Mám kolo 170 a to je na jejich sportovní pneu zřejmě užovka.
A to maj zrovna u michelinu akci mínus 800kč při nákupu sady