K Pepkovi na sraz, woe.......ZRX 1984 píše:Taky bych jel, jen jsem nějak nepostřehl kam to vůbec pojedeme.

K Pepkovi na sraz, woe.......ZRX 1984 píše:Taky bych jel, jen jsem nějak nepostřehl kam to vůbec pojedeme.
dobře TYSumavaCZ píše:K Pepkovi na sraz, woe.......ZRX 1984 píše:Taky bych jel, jen jsem nějak nepostřehl kam to vůbec pojedeme.![]()
![]()
Ó jé, tak toto pěkně začíná...Jirka_Z píše:Bohužel se nepřidáme, nestíhačka. Vím, čas je na to, na co si ho udělám, ale mám už od manželky naplánovaný víkend...Snad nejsem sám, kdo to zná...
Užijte si to a pozdravujte pocestné
to skoro vypadá, jako kdyby nás ta jeho manželka nechtěla vidět, nebo co?ZRX 1984 píše:Ó jé, tak toto pěkně začíná...Jirka_Z píše:Bohužel se nepřidáme, nestíhačka. Vím, čas je na to, na co si ho udělám, ale mám už od manželky naplánovaný víkend...Snad nejsem sám, kdo to zná...
Užijte si to a pozdravujte pocestné
Rád se zúčastním.Jana Kawa píše:tak kdo jede
aby ne, když ti pojedeme pod oknylukas.01 píše:Rád se zúčastním.Jana Kawa píše:tak kdo jede
Sraz v 10 na stejné pumpě jako minule?lukas.01 píše:Rád se zúčastním.Jana Kawa píše:tak kdo jede
Radši bych vyrazil někam dál, ale rád se s váma svezu.KankX píše:aby ne, když ti pojedeme pod oknylukas.01 píše:Rád se zúčastním.Jana Kawa píše:tak kdo jede
Může být.ZRX 1984 píše:Sraz v 10 na stejné pumpě jako minule?lukas.01 píše:Rád se zúčastním.Jana Kawa píše:tak kdo jede