vyjížďka bude cestou na tu benzínku... minimálně tedy pro nás a pak už nás hlad bude tlačit ke GriluJana Kawa píše:a počítáš s nějakou vyjížďkou po okolí nebo rovnou k tobě?

vyjížďka bude cestou na tu benzínku... minimálně tedy pro nás a pak už nás hlad bude tlačit ke GriluJana Kawa píše:a počítáš s nějakou vyjížďkou po okolí nebo rovnou k tobě?
To je jasná věcKankX píše:s námi snad počítáš...necháme se zlomit
Jsem byl úplně v klidu u Honzy jsi říkal, že přijedeš, tak ani nepochybuju že bys se neukázalMéďa píše:Ještě že mám asistenta termínů KanXe.Potvrzuji účast.
Jasně rádi Tě uvidíme.volkswagen píše:VW doufá, že dorazí. Sice přijede 22. z hor a má dětskou oslavu, ale zabojuje
můžete přijet odpolko kouknout k Sekymu a pak odfrčet na Seč, je to od Sekyho bratru nějakejch 70 km takže asik 3/4 hoďky jízdy...Fufík_ZRX píše:no děcka pecka máme v plánu stejně jako loni se ubytovat na hotelu Kapitán přehrada Seč. nejedeme tam podporovat žádného Pepka, ani jeho akci.
Více méně se s nikým v rámci akce Pepek ani nesetkáme. Prostě se těšíme, že se potkáme (Elvis, Honzík, já, Marek, Tilda) dáme pár piv, nějakou zelenou a trochu zahulíme, prostě bude sranda (trasu jedeme taky svoji.....před konzumací). když se k nám někdo přidá, budeme rádi. Prostě nechci nikomu zavazet na podlaze v obyváku a dávat si pozor zda třeba někam neucvrnknu na zem kousek popela (prostě děláme strošku večer bordel). Proč se nemůžeme potkat na Seči mimo Pepek srázek na Hotelu Kapitán, který bude jen pro nás a nijak tím nepodporujeme jeho akci.
A tak teda navrhněte jiné místo a jiné ubytko, ale nechci k nikomu domů a to mám Sekyho rád
já ještě potvrdim že mám na čem přijet, zatím obě stojí vedle sebe v servisuFufík_ZRX píše:Prostě se těšíme, že se potkáme (Elvis, Honzík, já, Marek, Tilda)