Jani, kde se chcete sejít s Kingem? Resp.kudy jedete?
Teď byl v motocyklu test KTM 1190 nebo něco takového a popravdě motor to dal dost v pohodě, odešlo pár věcí za těch 50t km, ale motor to dal fakt na "1" takže podle mě přeci jenom to, že KTM se účastní Moto 3 a půjde i do Moto GP přináší své ovoce i pro normální stroje pro lidi...ZRX 1984 píše:No vidíš, stejně bys to moje eSko ani nechtěl, ono bude lepší když zůstane u mě doma. A nezapomeň Krátké Trvání Motoru.Fufík_ZRX píše:v celé ČR není na prodej ani jedna KTM RC8
Dobrej výběr, ale vážně to se mi líbí.Fufík_ZRX píše:nemáte tam někdo cestu, chtěl bych koupit tuto moto:
http://www.mobile.de/cz/Mal%C3%BD-motoc ... 57820.html
Možná už je nebaví furt generálkovat motoryJirka_Z píše:Teď byl v motocyklu test KTM 1190 nebo něco takového a popravdě motor to dal dost v pohodě, odešlo pár věcí za těch 50t km, ale motor to dal fakt na "1" takže podle mě přeci jenom to, že KTM se účastní Moto 3 a půjde i do Moto GP přináší své ovoce i pro normální stroje pro lidi...ZRX 1984 píše:No vidíš, stejně bys to moje eSko ani nechtěl, ono bude lepší když zůstane u mě doma. A nezapomeň Krátké Trvání Motoru.Fufík_ZRX píše:v celé ČR není na prodej ani jedna KTM RC8