a nechce to něco méně v centru aby tam byl trochu klid se pobavit? Třeba někde kousek od Čoláska a ještě stylověvolkswagen píše:Tak co jak a kdy?

http://www.taverna-olympos.eu/cs/menu
ale můžeme klidně i někde kde je levněji...
a nechce to něco méně v centru aby tam byl trochu klid se pobavit? Třeba někde kousek od Čoláska a ještě stylověvolkswagen píše:Tak co jak a kdy?
To by taky šlo, ale abychom Tě moc nezneužívali....volkswagen píše:Jo tak tohle má navíc tu výhodu, že se tam nedá zaparkovat... U masaryčky zajedeš do Palladia, nebo to máš u metra a zaparkuješ za deset kaček na Čerňáku.
A jestli teda máme někam kolem Čoláska tak můžeme k Růžovýmu sadu na Jiřáku, to je aspoň u metra.
Tak přijeďte zase k nám, koupíme soudek a bude
Jana Kawa píše:Brát Řeka do řecké restaurace neí dobrý nápad,ty jídla mají sotva společný název![]()
zatím to na velkou účast nevypadá.
To je docela dobrej nápad, trkavýho já mám rád. Dá se tam i někde ubytovat?volkswagen píše:Jana Kawa píše:Brát Řeka do řecké restaurace neí dobrý nápad,ty jídla mají sotva společný název![]()
zatím to na velkou účast nevypadá.
Řek mi jeden Řek, abych mu řek.... no nic
Mě nezneužijete, nádobí myje myčka, prádlo pere pračka a pivo vaří pivovar... Vono kdyby šlo do tuhýho můžeme k nám na Zéland, tam točej Kozlíka
Jóóó, já vím...ZRX 1984 píše:Tak když mi Honzík pošle adresu, tak spím u něho