Doufám, že vám to všem nakonec vyjde, ubytko je bezva, tak už je to jen o tom dovalit.
To moc děkujeme Martine,jenže Habera je ve Zlíně ve 20.h.Uncle píše:Ahoj Helčo,
máte to tam, budeme se na vás moc těšit a kdyby jste chtěli přijet po Haberovi, tak vám skovám večeři třeba na jedenáctou
Jinak oproti loňsku to máte blíž a je to kousek od trasy Brno - Třebíč - Telč - Jindřichův Hradec - České Budějovice. Tuto trasu můžu doporučitZ Brna jsem doma Kawatempem za 45-50 min.
(je to jen 85 km)
Pro Vltavou odkojené pak přihodím nějaké dobré trojky aby si cestu náležitě užili
Helčo: O co? To dáte...Helča píše:To moc děkujeme Martine,jenže Habera je ve Zlíně ve 20.h.Uncle píše:Ahoj Helčo,
máte to tam, budeme se na vás moc těšit a kdyby jste chtěli přijet po Haberovi, tak vám skovám večeři třeba na jedenáctou
Jinak oproti loňsku to máte blíž a je to kousek od trasy Brno - Třebíč - Telč - Jindřichův Hradec - České Budějovice. Tuto trasu můžu doporučitZ Brna jsem doma Kawatempem za 45-50 min.
(je to jen 85 km)
Pro Vltavou odkojené pak přihodím nějaké dobré trojky aby si cestu náležitě užili
My pojedeme s vama, pokud se dozijeme. Teda jestli nás vezmete sebou.Fufík_ZRX píše:beru dvoulůžák pátek až sobota a když pojedu s Markem, tak to pak když tak prohodím za samostatné dvoulůžko.
Myslim, že to bude jen na jednu noc.Uncle píše:Máte to tam
Tak držím palce aby to bylo už OK.SumavaCZ píše:Já sám. Mam úplně strach se přihlásit. Posledně mě tam
vzaly ledviny a pořád marodim. 16.3. jdu znovu na zákrok
do nemocnice.