Já bych taky přijel, jen nevím, jak mi to poletí z PRC.misak39 píše:To bych taky přijel, když jsou ty 10. přirozeniny...

Já bych taky přijel, jen nevím, jak mi to poletí z PRC.misak39 píše:To bych taky přijel, když jsou ty 10. přirozeniny...
...a co takhle pá - ne?!Fufík_ZRX píše:já se hlásím 2x, jen nevím zda pátek/sobota, nebo sobota/neděle
...předpokládám, že každej na svý mašince...Méďa píše:Méďa a Lenka![]()
dostal jsem včera sprďák od admina,tak to musím napravit
Ahoj,Tesák je v Hostýnských horách kousek od Bystřice pod Hostýnem ,je to Zlínský kraj a ubytování je v chatkách po čtyřech .Alarm píše:Zdravím všechny,
Vzhledem k tomu, že jsem některé z vás dlouho neviděl a některé neznám vůbec, rád bych dorazil taky. Termín je v pohodě, tak prosím o připsání na seznam. Přijedu sám, protože přítelkyně bude hlídat dceru. Můžete sem, ale někdo napsat, kde to je a jak to chodí s ubytováním? Já jsem jezdil ještě na Skalku.Dík moc Alarm. Přijel bych na celý víkend
Ahoj. Dík za odpověď. Počítám s tím, tak mě pak do nějaké chatky nápis. Díkspit 40 píše:Ahoj,Tesák je v Hostýnských horách kousek od Bystřice pod Hostýnem ,je to Zlínský kraj a ubytování je v chatkách po čtyřech .Alarm píše:Zdravím všechny,
Vzhledem k tomu, že jsem některé z vás dlouho neviděl a některé neznám vůbec, rád bych dorazil taky. Termín je v pohodě, tak prosím o připsání na seznam. Přijedu sám, protože přítelkyně bude hlídat dceru. Můžete sem, ale někdo napsat, kde to je a jak to chodí s ubytováním? Já jsem jezdil ještě na Skalku.Dík moc Alarm. Přijel bych na celý víkend