Přidá se někdo?
Ok, řeším ubytko, tak zjišťuji situaci...Jirka_Z píše:Nevíme, ale víme, že jedete tak uvidíme, když tak napíšeme, ale my bychom jeli asi drobet pomaleji
já teda hlásím že jsem mimo, ale když do příštího víkendu stihneš udělat ventily na Kazuce tak to se svezu rádHonza-Zed píše:Pražáci se jedou o víkendu sklouznout na Šumavu... Počasí je zařízený, silnice připravený![]()
Přidá se někdo?
Kdyby si řekl, že stihnu udělat ventily na Kazuce do jara, řeknu OK. Tohle je na mě moc rychlé.Tilda píše:já teda hlásím že jsem mimo, ale když do příštího víkendu stihneš udělat ventily na Kazuce tak to se svezu rádHonza-Zed píše:Pražáci se jedou o víkendu sklouznout na Šumavu... Počasí je zařízený, silnice připravený![]()
Přidá se někdo?
tenhle víkend mám stejně už plnejHonza-Zed píše:Kdyby si řekl, že stihnu udělat ventily na Kazuce do jara, řeknu OK. Tohle je na mě moc rychlé.Tilda píše:já teda hlásím že jsem mimo, ale když do příštího víkendu stihneš udělat ventily na Kazuce tak to se svezu rádHonza-Zed píše:Pražáci se jedou o víkendu sklouznout na Šumavu... Počasí je zařízený, silnice připravený![]()
Přidá se někdo?Záměrně jsem ti Tildo nepsal, protože vím jak to s tebou vypadá a nevěděl jsem, zda bys to nebral jako provokaci.
tak to mě mrzí že jsem nejelHonza-Zed píše:Jeník pojmenoval víkend: ,,Kekéni na výletě"...
Musíš se na motorce hýbat. Pokud sedis jak pecka, tak se nediv ze te boli sedinka.Blacky píše:Mnooo dobre vy. Já zvladnul asi 500km, ale rozdeleny na mensi casti, jelikoz me tak po 150 km uz boli prdel.Bylo prijemne vlazno, tka superka, A asi jen 2x me chtel nekdo zabit.
Škoda, škoda... Věřím že výletům není konec.Tilda píše:tak to mě mrzí že jsem nejelHonza-Zed píše:Jeník pojmenoval víkend: ,,Kekéni na výletě"...