ZRX IV.
Re: ZRX IV.
Za ty prachy by ho koupil každej, jinak stárnu tak budu jezdit na esku a erki buše v obýváku na výstavce. ..
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...ale jen chviličku, než ho zase budeš prodávatZRX 1984 píše:Za ty prachy by ho koupil každej, jinak stárnu tak budu jezdit na esku a erki buše v obýváku na výstavce. ..

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Seky, naprosto si rozumíme. Moje modré Erko je dvousic a "Green Eddie" bude jen když budu někam spěchat sám...
Tak ať slouží k radosti pouhé!

Tak ať slouží k radosti pouhé!

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
to byla rána pod pásKankX píše:...ale jen chviličku, než ho zase budeš prodávatZRX 1984 píše:Za ty prachy by ho koupil každej, jinak stárnu tak budu jezdit na esku a erki buše v obýváku na výstavce. ..

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Když jsou prachy a nadšení tak se meze nekladou... To už skoro vypadá, že bychom se měli někdy stavit na návštěvu a celou dobu můžeme strávit debatou o jen tvých strojích...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti esku, ale v sobotu prosím na R, děkuji!ZRX 1984 píše:Za ty prachy by ho koupil každej, jinak stárnu tak budu jezdit na esku a erki buše v obýváku na výstavce. ..

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
zdravim vsechny
opet prichazim s zadosti o radu.na konec jsem se rozhodnul, po narození dítete, ze uz nebudu cestovat ale jen lestit.takze jsem si usmyslel usd vidle na misto puvodnich.je to prace uplne zbytecna ale zima je dlouha tak at je co delat.sehnal jsem po precteni vsemoznejch clanku vidle z zx9r rok 97 i s komplet bryleme.
co bych potreboval je jakakoliv rada ohledne predelani at se vyvaruju zbytecnejch chyb a moc nad tim nedumam.koukal jsem ze nekteri z vas uz si tim prosli tak kdyby jste byli tak hodni a dali mi par rad pro zacatek.
dekuju
opet prichazim s zadosti o radu.na konec jsem se rozhodnul, po narození dítete, ze uz nebudu cestovat ale jen lestit.takze jsem si usmyslel usd vidle na misto puvodnich.je to prace uplne zbytecna ale zima je dlouha tak at je co delat.sehnal jsem po precteni vsemoznejch clanku vidle z zx9r rok 97 i s komplet bryleme.
co bych potreboval je jakakoliv rada ohledne predelani at se vyvaruju zbytecnejch chyb a moc nad tim nedumam.koukal jsem ze nekteri z vas uz si tim prosli tak kdyby jste byli tak hodni a dali mi par rad pro zacatek.
dekuju
idealni vidlice co do delky tak to vahy motocyklu jsou z Yamahy MT-01 (ne z R1 jsou kratsi) nebo z GSXR 1000 mam pocit rok 2002-2003
Jinak pokud chces mit predek niz tak je to asi jedno. Co ti padne do oka
Jinak pokud chces mit predek niz tak je to asi jedno. Co ti padne do oka

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
Jdeš správnou cestou, nejsem si jist, ale dle mého úsudku a co jsem viděl tak se mi líbí nejvíc celý předek z R1 včetně radiálních brzd. Nevím jestli by to nepasovalo třeba z litrového zetka.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
co se tyka napasovani tak na americkejch strankach kde se tomu dablove venujou zduraznovali prave tyhle vydle.pasujou brzdice a nahon tachometru.bohuzel je klasicky problem s brylemi na ebayi maji uz hotovy za 520 dolaru coz je na moje cesky pomery trochu moc.i spodni bryle podle vseho pasuji.akorat ty vrchni haprujou.tak proto shanim informace jestli nahodou uyz to tu nekdo neresil