Dnešek neměl chybu, počasí super, za celý den ani nekáplo. Až půl hodky po tom, co jsme dorazili domů začalo chcát. A od té doby tu už hromy blesky řádí tři a půl hodiny a ne a ne skončit.
Mockrát díky panu Havrdovi za půjčení motorek. A samotné motky bych ohodnotil asi takto. Versys 1000 mě opravdu nadchl, je to skvělá motorka a hlavně ten motor prostě super. Krásně sametově jede, od spodu táhne velmi dobře a ani ve vršku žádný koně nechybí, dobrá ovladatelnost, myslím že bych si na něho zvyknul a v zrcátkách je alespoň něco vidět. Zato na Z1000sx v nich není vidět nic(jsou dost daleko). Už když SXso přišlo na trh, tak jsem si ho chtěl koupit, ale jsem rád, že jsem to neudělal. Věřím že s novými pneu a jiném nastavení podvozku by se dali vylepšit jízdní vlastnosti, ale ten motor je zklamání. I přesto že je to s Versysem shodný agregát a je silnější, tak je příšerně otravný s těmi jemnými vibracemi. Po 40 km jsem měl mravence v rukách v nohách a snad i v prdeli

Na téhle motorce se musí zákonitě něco uklepat

. Převodovka má příliš krátké kvalty. Co však musím vyzdvihnout jsou brzdy, u obou strojů jsou výborné. Přesto to byl pro mě zážitek projet se na těchto motocyklech a těším se, co Kawasaki přichystá příští rok za oturbené skvosty. Mějte se kawarádi