Ale umí...Tilda píše:takové Honza neumíFufík_ZRX píše:a příště prosím jen nějakého malého jointíčka a light
Všichni byli ready, kromě Kubíka a Martyho....
No jo, mladí kluci...

Ale umí...Tilda píše:takové Honza neumíFufík_ZRX píše:a příště prosím jen nějakého malého jointíčka a light
Bílý perleťový tichošlápek?Jenda píše:Tímto všem děkuji za super víkend jste super parta a už se moc těším na další. Zdraví Jenda (ten s tím bílým kriklounem)
bez pražáků všude ticho666S999 píše:Bílý perleťový tichošlápek?Jenda píše:Tímto všem děkuji za super víkend jste super parta a už se moc těším na další. Zdraví Jenda (ten s tím bílým kriklounem)
![]()
Pozn.: bez Kerkera všude ticho...
Tilda píše:bez pražáků všude ticho666S999 píše:Bílý perleťový tichošlápek?Jenda píše:Tímto všem děkuji za super víkend jste super parta a už se moc těším na další. Zdraví Jenda (ten s tím bílým kriklounem)
![]()
Pozn.: bez Kerkera všude ticho...já snad hodinu přemýšlel co je na sobotní vyjížďce "jiné", něco mi tam prostě nesedělo. pak mi to došlo- bylo tam ticho bez dalších 4 členů klubu nahluchlých
Jj, to je asi fakt, protože jsme jeli chvilku za tebou, jako přímo za tebou a musím se přiznat, že jako fanda originálních strojů a výfuků, je zážitek jet za tebou asi tak prvních 30fteřin woe, protože to ještě přemýšlím, co to je za kravál, pak mi to dojde a snažím se zmizet, buď před a nebo více vzad... Už jsem starší pán a ucpávky do uší se mi kupovat nechce....Tilda píše:bez pražáků všude ticho666S999 píše:Bílý perleťový tichošlápek?Jenda píše:Tímto všem děkuji za super víkend jste super parta a už se moc těším na další. Zdraví Jenda (ten s tím bílým kriklounem)
![]()
Pozn.: bez Kerkera všude ticho...já snad hodinu přemýšlel co je na sobotní vyjížďce "jiné", něco mi tam prostě nesedělo. pak mi to došlo- bylo tam ticho bez dalších 4 členů klubu nahluchlých
anoElvis. píše:Tak to by ses měl někdy Jiří projet s pražáky
666S999 píše:Bílý perleťový tichošlápek?Jenda píše:Tímto všem děkuji za super víkend jste super parta a už se moc těším na další. Zdraví Jenda (ten s tím bílým kriklounem)
![]()
Pozn.: bez Kerkera všude ticho...
SumavaCZ píše:Tak teprve teď se na mě dostala řada na CT vyšetření. A je to kolika levé ledviny. Tak to snad bude do Tesáku v poho.