asi tak, padnul jsem v oblečení kožená bunda a cordurový kalhoty... kalhoty potrhaný, ale bunda jen lehce podřenáSumavaCZ píše:"Jezdi v čem chceš, ale padej v kůži." To myslím hovoří za vše......![]()
![]()
Tak doporučuji bundu, která má zip na připnutí kalhot. (nebo našít svépomocí... stačí krátký zip, hlavně na zádech. A existujou i "krunýře" pod hadry... aby to eventuelně tolik nebolelo).mimi cz píše:Blacky ako ,že neexistuje? asi som dala len hlupu otázku na ktoru sa nedá dobre odpovedat no stáva saNemám rada kožu. Chcem niečo na občasné vyvetranie milášika.
tak asi kalhoty a bundu z chráničema
Zažil jsem pád v hadrech a pád v kůži, srovnání je nesrovnatelné. Jezdím jen s double pokožkou, páč se snažím nevstoupit 2x na stejně tenký led.Blacky píše:Mnoo fakt neexustuje. Zalezi na tobe.
Já kuzi taky nemusim, takze mám od Nazranu kalhoty a bundu s paterakem a protektorama na loktech, predlokti, boky, kolena a prdel. Souhlas s 666S999 pořiď si komplet od stejneho výrobce, kde je mozne kalhoty s bundou spojit zipem.
Jinak urcite kuklu, protoze maloktera bunda uplne kryje krk a pak tam fouka
Jak se souloží - vysloveně promrd¤ný čas, ale tááááák krásně.Méďa píše:1.bez kukly ani ránu, nemám zpocený vlas
2.kůže a sepnout zipem kalhoty s bundou
3.ALE-dle rychlosti každého soudr......v kožený kombošce na 350 je dobrý![]()
4.oblečení na moto podle mne
-jakou mám motorku(jasně, že hezkou, červenou atd....)
-kdy jezdím(jasně, že v neděli, pondělí...)
-kolik do toho chci nasypat(jasně, že co nejmíň....)
-................![]()
Až si dám odpovědi, tak je to stejně všechno drahý, nebezpečný, proježděný čas...
A stejně jezdím ráááááááááád