Mě letos přijedou dcerušky tak nějak roztroušeně, takže se budu muset někam vecpat podle jejich termínů

Proto jsem na FB, tam kupodivu nikdo nerýpe.KankX píše:ja na ZRX sraz pojedu nejen do Klagenfurtu... takze jestli si myslite ze vas na tom uzavrenem srazu nebu srat, tak to se pletete
ale, víš že to nemyslíme zle... dumám klagenpořád, že bych třeba na kus jel, ale nevím, jestli nebudu vyhnán, když sice veterána mám, ale malinko plastovějšího666S999 píše:Proto jsem na FB, tam kupodivu nikdo nerýpe.KankX píše:ja na ZRX sraz pojedu nejen do Klagenfurtu... takze jestli si myslite ze vas na tom uzavrenem srazu nebu srat, tak to se pletete
Tohle vlákno jsem sem dal pouze díky své hlouposti, tak to klidně smažte.
Myšáku, sice máš trochu plastu na bajku, ale s Tebou je vždy veseleji. (jestli to není tím, že neshazuješ vždy ironicky vlastníky Rexů do druhé, event. poslední kategorie výrobce K.H.I)misak39 píše: ale, víš že to nemyslíme zle... dumám klagenpořád, že bych třeba na kus jel, ale nevím, jestli nebudu vyhnán, když sice veterána mám, ale malinko plastovějšího(neboť bych chtěl navštívit všechno, ale zatím to vypadá, že pojedu tak nanejvejš do prdele nebo sám na skřítek...
)
Už se to asi někde psalo, je nějaký termín na KGF? Ptal se mě Max, rád by taky jelKING píše:Ja klidne dorazim a letos i na klagenfurt. Jsem dostal propustku
To jo psal ale vzal jsem to podle loňského terminu ale nevím jestli to tak je
Seky, stačí se podívat o 6 příspěvků výš. Směje se na Tebe stará informace, že:ZRX 1984 píše:To jo psal ale vzal jsem to podle loňského terminu ale nevím jestli to tak je
Chozé píše:
Datum RTTH je známé: 13.-16.srpen.
Připoměň mi, až se potkáme, že ti mám dat za ty řeči pohlavek, voleTilda píše:tak mně by klidně jako ZRX sraz stačil klagenfurt![]()
stačí počítat- Tequilu a Elvise nepustí žena/přítelkyně protože v tom stejném týdnu už třeba půjdou jednou na pivo, Zed místo ježdění na rexovi radši staví v garáži kdovíco, Marek jako zasloužilý otec už bude jezdit jen na kafáčovi, Kuba... no Kuba už má jen šestkorexe takže se počítá za půl, mně klasicky cestou na ZRX sraz rupne chladič nebo něco takovýho a nakonec se na ZRX srazu sejdeš ty a Seky![]()
já bych to fakt nechal až na 17. 14.2050 a čas ještě doladíme, nevim jestli 18h budu stíhat
jasně připomenu, není problémmarek píše:Připoměň mi, až se potkáme, že ti mám dat za ty řeči pohlavek, vole