Re: Facebook
kdyby se umělo číst, přečetlo by se, že vím hovno, nééé že je xichtokniha na hovno, to tu nikdo zatím neřek... Když už tady řešíme ty xichty, tak já vás radši všechny vidím naživo, než na nějaký informační placatý formě, bo přes monitor se blbě pije zelená a tak podobně 

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Mišáku, kamaráde, to co jsi napsal jsem četl, nereagoval jsem přímo na tebe ale na řadu dalších
jak už jsem psal nic není úplně povinný 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
To je přesně ta starší generace.misak39 píše:kdyby se umělo číst, přečetlo by se, že vím hovno, nééé že je xichtokniha na hovno, to tu nikdo zatím neřek... Když už tady řešíme ty xichty, tak já vás radši všechny vidím naživo, než na nějaký informační placatý formě, bo přes monitor se blbě pije zelená a tak podobně
Brání se novým směrům, plánováním na pětiletky a pro jistotu používají Flexaret VI.
Nejraději by všechno řešili koresponďákem, telegramem, případně tajné vzkazy Enigmou, aby to manželka nerozluštila.

od 49,9 do 1199 ccm
Věc názoru každého soudruha, já mám za to, že to k životu nepotřebuju, když chci s někým mluvit mám telefon, nepotřebuju krmit daty web...Zdrahy píše:Nemám, nikdy jsem neměl a nikdy mít nebudu, protože je to na hovno.. jak víte že je to na hovno když jste to nikdy nezkusili?základ jsou filtry, mít za přátele lidi se kterýma se doopravdy znám a které minimálně za dobré známé považuju (ovšem i tací se mohou na FB chovat jako kreténi, ale to na druhou stranu je občas vidět i tady) a potom je to docela slušná komunikační platforma.. Trošku se divím, že polovina z vás nemá motorku na páru, když jsou tyhle novoty tak moc na hovno
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...je to samozrejme kazdeho vecZRX 1984 píše:Věc názoru každého soudruha, já mám za to, že to k životu nepotřebuju, když chci s někým mluvit mám telefon, nepotřebuju krmit daty web...Zdrahy píše:Nemám, nikdy jsem neměl a nikdy mít nebudu, protože je to na hovno.. jak víte že je to na hovno když jste to nikdy nezkusili?základ jsou filtry, mít za přátele lidi se kterýma se doopravdy znám a které minimálně za dobré známé považuju (ovšem i tací se mohou na FB chovat jako kreténi, ale to na druhou stranu je občas vidět i tady) a potom je to docela slušná komunikační platforma.. Trošku se divím, že polovina z vás nemá motorku na páru, když jsou tyhle novoty tak moc na hovno

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
dobře, ukecals mě, zařadím xichťáky mezi úvahy o tom zda ano či ne... OVŠEM! Pokud ano, chtělo by to nějaké školeníčko, nejlépe dvoudenníKankX píše:...je to samozrejme kazdeho vecZRX 1984 píše:Věc názoru každého soudruha, já mám za to, že to k životu nepotřebuju, když chci s někým mluvit mám telefon, nepotřebuju krmit daty web...Zdrahy píše:Nemám, nikdy jsem neměl a nikdy mít nebudu, protože je to na hovno.. jak víte že je to na hovno když jste to nikdy nezkusili?základ jsou filtry, mít za přátele lidi se kterýma se doopravdy znám a které minimálně za dobré známé považuju (ovšem i tací se mohou na FB chovat jako kreténi, ale to na druhou stranu je občas vidět i tady) a potom je to docela slušná komunikační platforma.. Trošku se divím, že polovina z vás nemá motorku na páru, když jsou tyhle novoty tak moc na hovno
...nicmene si myslim ze spousta lidi vubec nechape, ze byt na facebooku vubec neznamena krmit daty nejaky web, neznamena podavata hlaseni a vyvesovat o sobe informace, to ze to tak nekdo dela je zase jen jeho vec a asi k tomu ma nejaky duvod. Me treba sere, ze kvuli tem co na FB nejsou, musim vsechno pak opakovat 100x porad do kolecka kazdemu zvlast... Prestoze jsem byl odpurce FB a ani nyni ho nemam rad, nasel jsem si na nem nekolik pozitiv ktere vyuzivam a usnadnuji mi zivot... ba dokonce nekdy i zprijemnuji....atd. Jak psal zdrahy odsuzovat a odmitat neco co jsem nikdy nezkusil je trochu mimo

*CKC 102*
*CKC 102*
apropos, zmáčknutím shiftu, šipek a následně ctrl+c Honzíku ušetříš spoustu času a nervů, takže nemusíš všecho opisovat do zblbnutí
(ale na mě se vyprdněte, dneska mě zrovna bavilo vyrejvat, bo už toho mám tak akorát a jdu spát...)

(ale na mě se vyprdněte, dneska mě zrovna bavilo vyrejvat, bo už toho mám tak akorát a jdu spát...)
*CKC 102*
*CKC 102*
Odmítám třeba sex s mužem snad proto nejsem špatný když jsem to nezkusil 

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
je to vo procentech... řiťopichů je pár procentíček, ale ten slavnej bůůůk má lidí hafo nad 50 %..... Jak psal Méďa, my staříci preferujeme setkání hezky z huby do huby, nebo zavolat.
*CKC 102*
*CKC 102*
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jak psal Zdrahy - motorku na páru bych chtěl, ale držím proto starou Jawku
Je pravdou, že co jsem nezkusil neodmítám, jenom říkám, že v nejbližší době nezkusím, protože nemám čas ani na to jak psal Mišák - setkání z huby do huby

a jak psal Seky - nevím, nezkusil jsem, ale je možné, že by tě to třeba uchvátilo...

Je pravdou, že co jsem nezkusil neodmítám, jenom říkám, že v nejbližší době nezkusím, protože nemám čas ani na to jak psal Mišák - setkání z huby do huby

a jak psal Seky - nevím, nezkusil jsem, ale je možné, že by tě to třeba uchvátilo...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
Právě že spoustu lidí to uchvátilo a možná nechci jít vždycky s proudem jak slepá ovce...Jirka_Z píše:Jak psal Zdrahy - motorku na páru bych chtěl, ale držím proto starou Jawku![]()
Je pravdou, že co jsem nezkusil neodmítám, jenom říkám, že v nejbližší době nezkusím, protože nemám čas ani na to jak psal Mišák - setkání z huby do huby![]()
a jak psal Seky - nevím, nezkusil jsem, ale je možné, že by tě to třeba uchvátilo...![]()
![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Ja tam som , dokonca aj v medzinarodnom GpZ fan klube ...
GpZ 550 / 1981 / , GpZ 750 R / 1985 / , ZRX 1100 / 1999 / ...
Seš nějakej konzervativníZRX 1984 píše:Odmítám třeba sex s mužem snad proto nejsem špatný když jsem to nezkusil

ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
To jo, proto mám pořád ZRX i - když už bylo několikrát na prodej, ale nikdy nebylo prodánoGEORG píše:Seš nějakej konzervativníZRX 1984 píše:Odmítám třeba sex s mužem snad proto nejsem špatný když jsem to nezkusil:)

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909