Aspoň budeš mít pocit z přípravy motocyklu na okruh...

Jirka_Z píše:Njn, tak si je budeš muset před každou jízdou vyměnitJedu jen tak ven, nasadím jedny, jedu do Mostu, nasadím race...
Aspoň budeš mít pocit z přípravy motocyklu na okruh...![]()
Méďo, ti borci z "motokotoučů" zkoušej ty jejich překopávky na házivost?, poslal bych jim přední taky na repas - jak se Ti jeví jejich nouhau?Méďa píše:Jen ještě k tématu- nechal jsem si teď vyměnit přední "obruče" na motokotouce.cz a u destiček po zkoušce Ferodo a Brembo jdu o krok zpět (tedy návrat k Nissin 2P248ST). Možná jsem u předchozích značek volil špatně směs, experimentoval a pak-jezdím a málo brzdím.
Pokud by někdo chtěl jetá, ale ještě dost použitelná Feroda na 6-ti pístky, tak jsou volně k dispozici
Můžu potvrdit, že jsou schopni přeměřit a případně srovnat ty hliníkové středy.666S999 píše:Méďo, ti borci z "motokotoučů" zkoušej ty jejich překopávky na házivost?, poslal bych jim přední taky na repas - jak se Ti jeví jejich nouhau?Méďa píše:Jen ještě k tématu- nechal jsem si teď vyměnit přední "obruče" na motokotouce.cz a u destiček po zkoušce Ferodo a Brembo jdu o krok zpět (tedy návrat k Nissin 2P248ST). Možná jsem u předchozích značek volil špatně směs, experimentoval a pak-jezdím a málo brzdím.
Pokud by někdo chtěl jetá, ale ještě dost použitelná Feroda na 6-ti pístky, tak jsou volně k dispozici
Díky za recenzi (předem / středem).
Vzhledem k tomu, že náš vážený kolega Zubr provedl za své peníze test666S999 píše:Méďo, ti borci z "motokotoučů" zkoušej ty jejich překopávky na házivost?, poslal bych jim přední taky na repas - jak se Ti jeví jejich nouhau?Méďa píše:Jen ještě k tématu- nechal jsem si teď vyměnit přední "obruče" na motokotouce.cz a u destiček po zkoušce Ferodo a Brembo jdu o krok zpět (tedy návrat k Nissin 2P248ST). Možná jsem u předchozích značek volil špatně směs, experimentoval a pak-jezdím a málo brzdím.
Díky za recenzi (předem / středem).
To smažešJirka_Z píše:Píchám nápis "ZRX", chci tam "ZZR"![]()
![]()
![]()
A woco, že si tam dáš vypálit ZZR?ZRX 1984 píše:To smažešJirka_Z píše:Píchám nápis "ZRX", chci tam "ZZR"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NIKDY666S999 píše:A woco, že si tam dáš vypálit ZZR?ZRX 1984 píše:To smažešJirka_Z píše:Píchám nápis "ZRX", chci tam "ZZR"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TO JE NA JIŘÍKA!!!666S999 píše:A woco, že si tam dáš vypálit ZZR?Jirka_Z píše:Píchám nápis "ZRX", chci tam "ZZR"![]()
![]()
![]()