ZRX IV.
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZRX IV.
Je potřeba se na novou sezonu pořádně vyspat.Pavel ZRX píše:Rexaři zahájili zimní spánek??

ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
lukas.01 píše:Je potřeba se na novou sezonu pořádně vyspat.Pavel ZRX píše:Rexaři zahájili zimní spánek??

od 49,9 do 1199 ccm
- Blacky
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Přesně. 

proces výběru - RS???
EX - K Vulcan S 2016 Willi
EX - K Z750R 2012 spark black
CKC#1597
EX - K Vulcan S 2016 Willi
EX - K Z750R 2012 spark black
CKC#1597
zdravim vsechny.
jeste jednou dekuju za radu ohledne lozisek.uspesne jsem je vratil na misto.diky bohu bez poskozeni .takze kyvka nalakovana a na svim miste.
co me trapi jeste ted a vlaste uz delsi dobu je jak napasovat usd vidle na rexe.koukal jsem po foru na vase rexe a je to parada.takze bych vas poprosil o radu co vsechno to obnasi je tam napasovat.je mi jasny ze to bude beh na dlouhou trat.tak jestli by jste me nenakopli ze bych se do toho snad uz pustil.
diky diky diky
jeste jednou dekuju za radu ohledne lozisek.uspesne jsem je vratil na misto.diky bohu bez poskozeni .takze kyvka nalakovana a na svim miste.
co me trapi jeste ted a vlaste uz delsi dobu je jak napasovat usd vidle na rexe.koukal jsem po foru na vase rexe a je to parada.takze bych vas poprosil o radu co vsechno to obnasi je tam napasovat.je mi jasny ze to bude beh na dlouhou trat.tak jestli by jste me nenakopli ze bych se do toho snad uz pustil.
diky diky diky
Především je potřeba sehnat správné vidle, myslím že pasujou z devítky rok 97.krabak píše:zdravim vsechny.
diky diky diky
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Pasuje jich vic
ale ze ZX9 97 jsou stejne dlouhe a tolik nemeni jizdni vlastnosti.
Ja mam vidle ze ZX7, jsou o par cm kratsi takze motorka je vic nakopnuta na predek, min stabilni ve vyssich rychlostech ale do 160-180 nic tragickeho a naopak je takova hravejsi v zatackach. Jsou na miru udelane oboje bryle, kolo je z rexe, brzdice a kotouce taky. Akorat ZX7 ma mit kotouce 320mm, rex 310mm, takze brzdy jsou 5mm dal od stredu kola nez by mely byt, nicmene desticky dosedaji cele na kotouc, takze zadny problem.
trochu se musela zfrezovat vidlice aby se vesel snek nahonu tachometru. A jedna nevyhoda kratsich vidli- blatnik pri plnem propruzeni jde az na chladic. Ale to se mi povede jen kdyz trefim nejakou vetsi diru
jo a na vetsim retarderu obcas skrtnu vyfukovym svodem
Vidle ze ZX9 ma Seky, Honza Zed ma ze ZX10

Ja mam vidle ze ZX7, jsou o par cm kratsi takze motorka je vic nakopnuta na predek, min stabilni ve vyssich rychlostech ale do 160-180 nic tragickeho a naopak je takova hravejsi v zatackach. Jsou na miru udelane oboje bryle, kolo je z rexe, brzdice a kotouce taky. Akorat ZX7 ma mit kotouce 320mm, rex 310mm, takze brzdy jsou 5mm dal od stredu kola nez by mely byt, nicmene desticky dosedaji cele na kotouc, takze zadny problem.
trochu se musela zfrezovat vidlice aby se vesel snek nahonu tachometru. A jedna nevyhoda kratsich vidli- blatnik pri plnem propruzeni jde az na chladic. Ale to se mi povede jen kdyz trefim nejakou vetsi diru

Vidle ze ZX9 ma Seky, Honza Zed ma ze ZX10
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
Já mám vidle z REXe a jsem s nima celkem spokojený 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
A bylo tezky je napasovat na motorku?Zdrahy píše:Já mám vidle z REXe a jsem s nima celkem spokojený

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
Jednou zkusíš na Rexovi USD a nebudeš chtít jinak...Zdrahy píše:Já mám vidle z REXe a jsem s nima celkem spokojený
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nám retromilům a dědům je to ukulele.ZRX 1984 píše:Jednou zkusíš na Rexovi USD a nebudeš chtít jinak...Zdrahy píše:Já mám vidle z REXe a jsem s nima celkem spokojený

Edit: překlep: uprdele.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
diky za odpovedi
coz o to.ja jsem taky spokojenej s original vidlema.nechal jsem vymenit olej jeste trochu dotahnu a parada.akorat furt slycham samou chvalu na usd.tak me napadlo za kolik bych tam zahucel kdybych se do toho pustil.
jak tak ctu tak kratsi nepripadaj v uvahu.snazime se s manzelkou cestovat, kdyz je cas, a to co ctu s tim moc nejde.takze spis ty stejne dlouhy a co se tyka ty upravy bryly.jak moc slozity to bylo.
coz o to.ja jsem taky spokojenej s original vidlema.nechal jsem vymenit olej jeste trochu dotahnu a parada.akorat furt slycham samou chvalu na usd.tak me napadlo za kolik bych tam zahucel kdybych se do toho pustil.
jak tak ctu tak kratsi nepripadaj v uvahu.snazime se s manzelkou cestovat, kdyz je cas, a to co ctu s tim moc nejde.takze spis ty stejne dlouhy a co se tyka ty upravy bryly.jak moc slozity to bylo.
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
u bryly nejde ani tak o upravu, jako spis o vyrobeni novych bryly na miru
...ty puvodni si muzes...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Myslím si, že Milda dával brýle z GSX-R 750, jde to poskládat tak abys nemusel nic vyrábět.KankX píše:u bryly nejde ani tak o upravu, jako spis o vyrobeni novych bryly na miru...ty puvodni si muzes...
![]()
Někomu to je ukulele ale úplně jinak do drží stopu a nevlní se, vyzkoušeno několika piloty na různých strojí v Klagenfurtu.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Wobracený USD zlatý vidle jsou hlavně o efektu. Nemohu srovnávat se sérií, protože jsem na nich nejel.
Překopeš celou geometrii a řádně se u toho zapotíš. Pokud chceš Rexa na cestování, šel bych cestou nových vnitřků. Wilbers, Ohlins atd. Bude to stát nějakou zlatku, nebude to tak efektivní jako USD, ale budou pořádně pracovat....a o to přeci jde. 

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!