Až jednou budeš v důchodu a neudržíš se na motce, zavzpomínáš jaký to byloZdrahy píše:můžu mít dotaz, k čemu je ta věc dobrá? Mám tisíce fotek, na který se nekoukám, no a x hodin videí ze všeho možného, který si patrně nikdy nepustímMusel jsem se smát, když jsme byli na safari a kolegové tam dokázali natřískat za víkend každej okolo 2000 fotek.. Jednou kdysi mě s pár kámošema lapili známí a pouštěli nám video ze svatební cesty po státech (mluvím o 90tých letech, byla to ještě exotika). Přežil jsem to za cenu toho, že jsem během první hodiny vypil flašku Johnyho Walkera a zbytek jsem prospal. Proto se ptám, co člověka vede k tomu, nalepit si na tykev krabici a jezdit s ní na motoce, na kole, na kajaku, nebo třeba vlakem.. Než bych čuměl na to co jsem dělal před lety, půjdu radši dělat něco novýho
Zdrahy píše:můžu mít dotaz, k čemu je ta věc dobrá? Mám tisíce fotek, na který se nekoukám, no a x hodin videí ze všeho možného, který si patrně nikdy nepustímMusel jsem se smát, když jsme byli na safari a kolegové tam dokázali natřískat za víkend každej okolo 2000 fotek.. Jednou kdysi mě s pár kámošema lapili známí a pouštěli nám video ze svatební cesty po státech (mluvím o 90tých letech, byla to ještě exotika). Přežil jsem to za cenu toho, že jsem během první hodiny vypil flašku Johnyho Walkera a zbytek jsem prospal. Proto se ptám, co člověka vede k tomu, nalepit si na tykev krabici a jezdit s ní na motoce, na kole, na kajaku, nebo třeba vlakem.. Než bych čuměl na to co jsem dělal před lety, půjdu radši dělat něco novýho
Přesně, pro další lidi jako poučení, že i na kole tě může sežrat žralok... To je přeci služba spoluobčanům...Fufík_ZRX píše:Zdrahy píše:můžu mít dotaz, k čemu je ta věc dobrá? Mám tisíce fotek, na který se nekoukám, no a x hodin videí ze všeho možného, který si patrně nikdy nepustímMusel jsem se smát, když jsme byli na safari a kolegové tam dokázali natřískat za víkend každej okolo 2000 fotek.. Jednou kdysi mě s pár kámošema lapili známí a pouštěli nám video ze svatební cesty po státech (mluvím o 90tých letech, byla to ještě exotika). Přežil jsem to za cenu toho, že jsem během první hodiny vypil flašku Johnyho Walkera a zbytek jsem prospal. Proto se ptám, co člověka vede k tomu, nalepit si na tykev krabici a jezdit s ní na motoce, na kole, na kajaku, nebo třeba vlakem.. Než bych čuměl na to co jsem dělal před lety, půjdu radši dělat něco novýho
třeba tě na kole sežere žralok, tak ať to máš natočené:-)
Jak kdysi kdosi rekl. Nazor je jak dira do prdele. Kazdej ma nejakou. Ja treba pres zimu rqd mrknu na fotky a videa z leta, kdy bylo jeste venku hezky.Zdrahy píše:můžu mít dotaz, k čemu je ta věc dobrá? Mám tisíce fotek, na který se nekoukám, no a x hodin videí ze všeho možného, který si patrně nikdy nepustímMusel jsem se smát, když jsme byli na safari a kolegové tam dokázali natřískat za víkend každej okolo 2000 fotek.. Jednou kdysi mě s pár kámošema lapili známí a pouštěli nám video ze svatební cesty po státech (mluvím o 90tých letech, byla to ještě exotika). Přežil jsem to za cenu toho, že jsem během první hodiny vypil flašku Johnyho Walkera a zbytek jsem prospal. Proto se ptám, co člověka vede k tomu, nalepit si na tykev krabici a jezdit s ní na motoce, na kole, na kajaku, nebo třeba vlakem.. Než bych čuměl na to co jsem dělal před lety, půjdu radši dělat něco novýho