Samo že sem myslel v rámci nějakého chozého cestování směrem na západ, ne na východ

Kubo myslim ze by to nebyl nejlepsi napad.... Videl jsem ho ve stavbe, kdyz jsme se byli kouknout na prvniho Rexa u Sumperka. Lak ma pekny, zbytek je hodne samo domo.
Tohodle chlapa zabít, je to 100% vrak na motorkářích začal prodávat na 110 to co viděl Elvis a Honzík a ještě jeden klučina ze Svitav, kterej se na to jel taky podívat, sliboval nepoloženou motorku a totální paskvil. Jsem přesvědčen že na to m byly plasty z 1100tequila píše:vypadat na fotografie moooc pěkně. Cena byt hodně špatný. ale barva take moooc pekna. Ta me mooc libilt porad
Jojo, lakuje v tom inzerátu slušněZRX 1984 píše: Jinak je to lakýrník....
Poslu PM. Dikyvolkswagen píše:Příští tejden jsem ve Vídni. Byl jsem tam teda i tenhle, ale to se mi nikam nechtělo. Jestli někdo něco potřebujete, napište..
V.
Dík, já titul "megabastl" dokážu ocenit. Všechny úpravy dělám "nahovno" a poctivě, protože mám neprodejnou vydechlou hnusnou mrdku.tequila píše:Elvisi ale o tom "custom" je .. V to případě Chose má megabastljiný tlumiče, kola z něčeho jinýho, divno žábu na motoru ....atd. (Chose neber mě vážně jen si z toho dělam prdel)