tequila píše:ty si "Magor" nezapomínej na to že všechno neni otázkou peněz....

Samozřejmě že si mazla nechám

tequila píše:ty si "Magor" nezapomínej na to že všechno neni otázkou peněz....
Jak chces Panacku!Elvis. píše:Tak jsme se zasmali a Cenda prestane lhat. Pokud mi sedlo nezprasil vyndavanim pres zamceny zamek, tak ma smolika. Oba klice od Rexa mam u sebeA jak tak koukam, tak mu asi sedlo ani na vyzkouseni nepucim. Drzounovi
Dobry plan. Uvidime, zda to projde.Tilda píše:hele a když Elvis nic neví a nepozná, co kdyby tobě zůstalo nové extra pohodlné sedlo, mně zůstalo to originální a elvisovi necháme mojí břidliciHonza-Zed píše:Nechci rejpat, ale bridlice, co mam na zahrade je pohodlnejsi, nez Tildovo sedlo.![]()
Elvis to jeste nevi, ale ma originalni sedlo. Muj Rex privital nove ,,extra" pohodlne sedlo.![]()
![]()
Psss, nic mu nerikejte...stejne nic nepozna.
Pavel ZRX píše:Přátelé, plánuji výrobu přepákování na ZRX. Poloha stupačky oproti originálu 20mm nahoru a 60mm dozadu. Stupačka bude pevná, rádlovaný dural, zápichy na kterých budou navlečeny gumové o- kroužky, páka brzdy a řadička dural, klasický vzhled 80 léta - kruhové odlehčovací díry, žádná hi-tech soustava lichoběžníkůMá někdo zájem?
Soudit nemůžu, ale srovnávat ceny s čínou, je taky nesmysl. Hyperpro kupoval Blacbiker za 12 500,- Kč, já si to moc nepamatuju, ale myslím, že jsem platil 2 500 - 3000 Kč za kus, nepamatuje si to někdo kluci? Kamarád si řekl, za materiál a za práci na CNC minimum. POšli nákres, můžu mu to nechat ocenit a uvidíme za kolik se to nechá udělat.Pavel ZRX píše:Seky, nemůžeš soudit, jestli je to moc, nevidel jsi ani nakres. Bude to odvrtavany a leštění, táhla nerez nebo chrom. ocel. Pokud jsi schopny takovýto věci dělat třeba za poloviční peníze v kusove výrobě, nechápu , proč uz v tomto nepodnikas.
Pojede to je jasný...misak39 píše:...pojede to s tím přepáčkem rychlejc?(nekamenovat prosím, už do vás tu dlouho nikdo nerýpal
)
No to nevím, na CNC se dělalo: dvě desky se závity, trojúhelník se závity, objímka na vidle ze dvou částí a závitama, kupoval se kloubek, elox, spojovací materiál, tlumič....volkswagen píše:Poznamenal bych, že jedna montáž proti dvěma přepáčkům bude by definition rozdíl minimálně 100%...