ŠpatnýFufík_ZRX píše:tak jak s váma ten poslední víkend v srpnu, dáme Slovensko.........kam jen kdo bude chtít

ŠpatnýFufík_ZRX píše:tak jak s váma ten poslední víkend v srpnu, dáme Slovensko.........kam jen kdo bude chtít
My jsme to nevzdali, ale vybral jsi lichy tyden. V lichych tydnech jsem s rodinama. Aspon ja s Elvisem.Fufík_ZRX píše:tak ko kurva nevzdávejte, pojedem příští víkend někam na výlet, třeba jen někam za Bratislavu
pak uz ti v grafu chybi jen dovolena v JugoslaviiHonza-Zed píše:My jsme to nevzdali, ale vybral jsi lichy tyden. V lichych tydnech jsem s rodinama. Aspon ja s Elvisem.Fufík_ZRX píše:tak ko kurva nevzdávejte, pojedem příští víkend někam na výlet, třeba jen někam za Bratislavu
V sudych tydnech se pije pivo, mluvi sproste a jezdi na motorkach.![]()
To vis, prdel skoncila a nastala tvrda realita.
--- jo a ještě samý pozitýva !!!KankX píše:pak uz ti v grafu chybi jen dovolena v JugoslaviiHonza-Zed píše:My jsme to nevzdali, ale vybral jsi lichy tyden. V lichych tydnech jsem s rodinama. Aspon ja s Elvisem.Fufík_ZRX píše:tak ko kurva nevzdávejte, pojedem příští víkend někam na výlet, třeba jen někam za Bratislavu
V sudych tydnech se pije pivo, mluvi sproste a jezdi na motorkach.![]()
To vis, prdel skoncila a nastala tvrda realita.
Fufík_ZRX píše:tak si naserte, naserte a ještě jednou naserte, pojedu do Práglu na narozky, ale komu neřeknu (nenapíšu) Tildu neudám
Tak to je fajn. Aspon se uvidime.Fufík_ZRX píše:tak si naserte, naserte a ještě jednou naserte, pojedu do Práglu na narozky, ale komu neřeknu (nenapíšu) Tildu neudám
Všude dobře, tak co doma...KankX píše:skoda ze budu doma....