Zajímá mě všechno, takže budu rád za jakékoli ohlasy, kontakty, možnosti ... jak s technikou, náhradními díly, názory co kde jak ... nebo jen občasné zastavení s někým na kus řeči

Mějte se fajn

asi před třema rokama s tím někdo byl na Mlýnkách - takovej šedej parníkvolkswagen píše:S tímhle se koukej někdy někde ukázat na srazu. To chci vidět na vlastní voči
Alex64 píše:Ahoj, protože jsem nenašel v žádném tématu tuhle mašinku, zakládám nové ... a ptám se, jestli je tu někdo kdo ji má, nebo alespoň má s tímto strojem nebo podobným zkušenosti.No, na první část otázky asi odpověď znám (nehlaste se všichni), ale zkušenosti co se tohoto typu týče by se fakt hodily. Moje bude sice už brzy v kategorii veteránů, ale zatím jí zdraví slouží nadmíru dobře, jen občas je nutná nějaká operace, i když na totální endoprotézu to zatím nevypadá
.
Zajímá mě všechno, takže budu rád za jakékoli ohlasy, kontakty, možnosti ... jak s technikou, náhradními díly, názory co kde jak ... nebo jen občasné zastavení s někým na kus řeči. Řeším na ní hromadu věcí a většinou neuškodí znát názor někoho zkušenějšího.
Mějte se fajn, A.