ZRX IV.
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZRX IV.
Kdyyby jsi našetřil na karbíky 39FCR, 1224 a vačky, to by byl rexík jaksepatří! A laditelný zapalování!Tilda píše:to až přes zimu. stejně jsem motor neodladil ani na laďák, tak věřim že zkousne i výměnu filtru![]()
řešim možnost spolupráce s jednou větší projekční firmou a jestli to dopadne tak přes zimu budu zvažovat převrtání rexe na 1224 a ladilo by se to až pak
ZRX 1200 R
to už v tom jsem tam za 150tPavel ZRX píše:Kdyyby jsi našetřil na karbíky 39FCR, 1224 a vačky, to by byl rexík jaksepatří! A laditelný zapalování!Tilda píše:to až přes zimu. stejně jsem motor neodladil ani na laďák, tak věřim že zkousne i výměnu filtru![]()
řešim možnost spolupráce s jednou větší projekční firmou a jestli to dopadne tak přes zimu budu zvažovat převrtání rexe na 1224 a ladilo by se to až pak

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
to taky neni uplne pravda. Kdo ma starsiho rexe a už jednou sundal AIR box tak už se mu nechtěl nasazovat zpět protože je to hrozná pakárna, navíc když jsou ztvrdlý gumy.
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To jo, dávat airbox zpět je pracný a navíc když jsou nový KáeN košíky.. to se oželí i nedostatek výkonu v nízkých otáčkáchtequila píše:to taky neni uplne pravda. Kdo ma starsiho rexe a už jednou sundal AIR box tak už se mu nechtěl nasazovat zpět protože je to hrozná pakárna, navíc když jsou ztvrdlý gumy.
ZRX 1200 R
kecálkovéHonza-Zed píše:Spis plasi kravy...Elvis. píše:Nechte ho, kdo si hraje, nezlobíI s motorkou co jede na hovno se dá jezdit. Hlavně že dobře vypadá a řve jako kráva
Prezident klubu: ,,nahluchlich".
![]()
At to Tilda zkusi. Do krabicky je muze vratit kdykoliv.

a prezident klubu je Tequila s jeho ER5

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
A tak to maj mazíčci rádiTilda píše:to už v tom jsem tam za 150tPavel ZRX píše:Kdyyby jsi našetřil na karbíky 39FCR, 1224 a vačky, to by byl rexík jaksepatří! A laditelný zapalování!Tilda píše:to až přes zimu. stejně jsem motor neodladil ani na laďák, tak věřim že zkousne i výměnu filtru![]()
řešim možnost spolupráce s jednou větší projekční firmou a jestli to dopadne tak přes zimu budu zvažovat převrtání rexe na 1224 a ladilo by se to až pakale co bych pro rexíka neudělal

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Je to pakárna i nasazovat změklý gumy, aletequila píše:to taky neni uplne pravda. Kdo ma starsiho rexe a už jednou sundal AIR box tak už se mu nechtěl nasazovat zpět protože je to hrozná pakárna, navíc když jsou ztvrdlý gumy.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Na primerenou hladinu hluku jsme se shodli, ale kravy u silnice byli jineho nazoru.Tilda píše:kecálkovéHonza-Zed píše:Spis plasi kravy...Elvis. píše:Nechte ho, kdo si hraje, nezlobíI s motorkou co jede na hovno se dá jezdit. Hlavně že dobře vypadá a řve jako kráva
Prezident klubu: ,,nahluchlich".
![]()
At to Tilda zkusi. Do krabicky je muze vratit kdykoliv.řve to přiměřeně, na tom jsme se shodli v sobotu, ne jako kráva
![]()
a prezident klubu je Tequila s jeho ER5

Tequilu na pekelne ER5 jsem jeste nezazil. Mam spatne info o prezidentovi.

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Taková to byla vymazlená er5...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Já to taky nepřeřvu, v Kerkeru budu /mám mít novou vatu... Holt Tequila je Herr NAfurt Prezident.Honza-Zed píše: Na primerenou hladinu hluku jsme se shodli, ale kravy u silnice byli jineho nazoru.![]()
Tequilu na pekelne ER5 jsem jeste nezazil. Mam spatne info o prezidentovi.![]()
A REX je ready to go na Hořice, v nové verzi EVO VI.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
co na to říct... jsou to krávyHonza-Zed píše:Na primerenou hladinu hluku jsme se shodli, ale kravy u silnice byli jineho nazoru.![]()

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
Asi na dva vejfucky kašu, tady v Belgii to má kde kdo..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
TVL te jsi degradoval Tildu na desátníka
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)