koukam ze na to misak pekne kali...
Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
U Mysaku maji stále zimní spánek...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Nějak nemůžu rozklíčovat, co to je za díl na rámu v místě víčka nádrže. V Partsdepot to nemá číslo

od 49,9 do 1199 ccm
Joo joo, srandičky z Myšáka
to by vám šlo... Už mělo být dávno hotovo, jenže jsem obdržel zmetek jedný tlumičový trubky, takže mě to zdrželo. Ale aspoň jsem se propracoval k vyčištění a opravě věcí, které jsem plánoval už delší dobu. Až babičku poskládám, pojede jak zamlada 

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
o tom nikdo nepochybujemisak39 píše:Joo joo, srandičky z Myšákato by vám šlo... Už mělo být dávno hotovo, jenže jsem obdržel zmetek jedný tlumičový trubky, takže mě to zdrželo. Ale aspoň jsem se propracoval k vyčištění a opravě věcí, které jsem plánoval už delší dobu. Až babičku poskládám, pojede jak zamlada

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
o tom nikdo nepochybujemisak39 píše:Joo joo, srandičky z Myšákato by vám šlo... Už mělo být dávno hotovo, jenže jsem obdržel zmetek jedný tlumičový trubky, takže mě to zdrželo. Ale aspoň jsem se propracoval k vyčištění a opravě věcí, které jsem plánoval už delší dobu. Až babičku poskládám, pojede jak zamlada

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
To jako "zamlada řidiče nebo techniky"misak39 píše:Joo joo, srandičky z Myšákato by vám šlo... Už mělo být dávno hotovo, jenže jsem obdržel zmetek jedný tlumičový trubky, takže mě to zdrželo. Ale aspoň jsem se propracoval k vyčištění a opravě věcí, které jsem plánoval už delší dobu. Až babičku poskládám, pojede jak zamlada

od 49,9 do 1199 ccm
Mišák a jeho babička nestárnouMéďa píše:To jako "zamlada řidiče nebo techniky"misak39 píše:Joo joo, srandičky z Myšákato by vám šlo... Už mělo být dávno hotovo, jenže jsem obdržel zmetek jedný tlumičový trubky, takže mě to zdrželo. Ale aspoň jsem se propracoval k vyčištění a opravě věcí, které jsem plánoval už delší dobu. Až babičku poskládám, pojede jak zamlada

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Méďa píše:To jako "zamlada řidiče nebo techniky"misak39 píše:Joo joo, srandičky z Myšákato by vám šlo... Už mělo být dávno hotovo, jenže jsem obdržel zmetek jedný tlumičový trubky, takže mě to zdrželo. Ale aspoň jsem se propracoval k vyčištění a opravě věcí, které jsem plánoval už delší dobu. Až babičku poskládám, pojede jak zamlada

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Tak tak. To sem nechtel Mysaka pomlouvat. Ba naopak ho obdivuju. Ja to takhle rozebrat, tak uz to nejen ja, ale nikdo nikdy uz neda do kupy 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
JasněěěěěZRX 1984 píše:Mišák a jeho babička nestárnouMéďa píše:To jako "zamlada řidiče nebo techniky"misak39 píše:Joo joo, srandičky z Myšákato by vám šlo... Už mělo být dávno hotovo, jenže jsem obdržel zmetek jedný tlumičový trubky, takže mě to zdrželo. Ale aspoň jsem se propracoval k vyčištění a opravě věcí, které jsem plánoval už delší dobu. Až babičku poskládám, pojede jak zamlada

od 49,9 do 1199 ccm
Dnešní cesta Opočno
Zlín se skvělým doprovodem a malá rošáda motorek

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
Doma musel otestovat i Drahoš

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- a co tomu říkal on ??????????? 

ZX9R ninja - macíček
má teď dilemakawasan píše:- a co tomu říkal on ???????????

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**