ZX-12R
Re: ZX-12R
už jsem to jednou psal a nemůžu to najít, snad to neplevelím 2x.
Dneska jsem místo šťastné zprávy, že jsou na motorce servisované vidle a krk řízení dostal jobovku, že jsem 2 roky jezdil s horníma brýlema, které asi o 1,5mm nesedí se spodníma v ose řízení a jsou asi určené na novější model. Takže jsou vražené v inzerci a já začínám sezonu s rozmontovanou motorkou a s nejistotou jak to vyřeším.
No aspoň jsem viděl Chosého, co se tady stavil pro původní brýle, abych mohl mašinu aspoň odtlačit do šopy a nemuseli se tam dávat ty současné.
Ne, že bych měl takovou averzi k původním řídítkům, ale přidělání masky a budíků bylo vymyšlené právě na ty horní brýle, takže bez toho jsem nahraný.
Dneska jsem místo šťastné zprávy, že jsou na motorce servisované vidle a krk řízení dostal jobovku, že jsem 2 roky jezdil s horníma brýlema, které asi o 1,5mm nesedí se spodníma v ose řízení a jsou asi určené na novější model. Takže jsou vražené v inzerci a já začínám sezonu s rozmontovanou motorkou a s nejistotou jak to vyřeším.
No aspoň jsem viděl Chosého, co se tady stavil pro původní brýle, abych mohl mašinu aspoň odtlačit do šopy a nemuseli se tam dávat ty současné.
Ne, že bych měl takovou averzi k původním řídítkům, ale přidělání masky a budíků bylo vymyšlené právě na ty horní brýle, takže bez toho jsem nahraný.
ZX-12R naked
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Milane, až budou nandaný ty origa, tak se stačí zadumat a
, řešení má vše... 

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
jasný, nasadím čelovku, otáčkoměr nepotřebuju, tachometr vůbec a blinkry si budu hlídat 

ZX-12R naked
- Blacky
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Drív to bylo uplne vyndavaci? Sikula. 

proces výběru - RS???
EX - K Vulcan S 2016 Willi
EX - K Z750R 2012 spark black
CKC#1597
EX - K Vulcan S 2016 Willi
EX - K Z750R 2012 spark black
CKC#1597
Přesně tak, teď je to na "pružinovým pantu"Blacky píše:Drív to bylo uplne vyndavaci? Sikula.
ale když je to vyndávací a zastamdací, dá se to vyměnit za krovku
jinak je to udělaný vážně hezky 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nevidím obrázky, ale když říká Zdrahy, tak 100% věřím krasotě!Zdrahy píše:ale když je to vyndávací a zastamdací, dá se to vyměnit za krovkujinak je to udělaný vážně hezky

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Já si snad tu krovku koupím, nevím k čemu, ale bez ní nemůžu jezdit666S999 píše:Nevidím obrázky, ale když říká Zdrahy, tak 100% věřím krasotě!Zdrahy píše:ale když je to vyndávací a zastamdací, dá se to vyměnit za krovkujinak je to udělaný vážně hezky
![]()

od 49,9 do 1199 ccm
Já většinou jezdím sám a měl jsem polovinu motorek vyloženě jednosicy.. alespoň se mi na motorku nikdo nesere
už dávno jsem přišel na to, že ve dvou se jezdí nahovno, a to mám batůžek který váží pár kilo, ráda jezdí rychle a na motorce nepřekáží.. Motorka je zkrátka vymyšlená pro jednoho 

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
Souhlasim.Zdrahy píše: Motorka je zkrátka vymyšlená pro jednoho

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Tak muzem zalozit skupinu jednosedlaru 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
No nemůžu si pomoct, ale s tou krovkou to vypadá mnohem lépe a jak se tu už píše, tak se aspoň žádná "fanynka" neprudí, že chce svézt. A když jakmile případný zájemce zjistí, že to nemá žádný držadla, tak většinou ztrací zájemMéďa píše:Já si snad tu krovku koupím, nevím k čemu, ale bez ní nemůžu jezdit666S999 píše:Nevidím obrázky, ale když říká Zdrahy, tak 100% věřím krasotě!Zdrahy píše:ale když je to vyndávací a zastamdací, dá se to vyměnit za krovkujinak je to udělaný vážně hezky
![]()
Mám tam jen obyčejné sedlo

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
absolutne nesouhlasim... asi jste jeste nejesli s tim spravnym batuzkemHonza-Zed píše:Souhlasim.Zdrahy píše: Motorka je zkrátka vymyšlená pro jednoho

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
no jo, tak Honza jezdí nejradši ve dvou
jak už jsem kdysi psal.. názor je jako díra do prdele, každej má nějakou 

ZRX 1200 S-R
CKC # 209