dal jsem mu druhý svody do kterých může řezat, výroba toho zbytku bude za půlku ceny Akrapoviče

...to by bylo fajn, kdyby jsi sem pak dal nějaký fotky, hlavně mě zajímá to rozbočení a pak jak vytáhnout tu levou větev kolem kyvky, řetězu a bočního stojanu...Tilda píše:tohle mi zrovna vyrábí na Rexe jeden týpekza 1-2 týdny můžu dát echo jak se mu to povedlo, kdybys pak měl taky zájem. vyrábí to včetně obou koncovek, k nim vyndávací tlumící vložky. a bude to i s homologací pro cesty na STK a do zahraničí
![]()
dal jsem mu druhý svody do kterých může řezat, výroba toho zbytku bude za půlku ceny Akrapoviče
...ta černozlatá je přesně ta, co jsem sem dal...jen má ještě jiný výfuky...podle fotek koukám, že to rozbočení nebude zase takový problém, musím uznat, že to vytažení levýho svodu vypadá tak nějak "zvláštně"... já jsem spíš myslel použít rozbočení třeba z jiné motorky (kde bude bude podobná šířka kyvky) a pak to už jen doladit... Teď si moc nevybavuju, jak má tu levou větev řešený třeba gsxr k9, ale takhle bachratě to určitě nevypadá...Zdrahy píše:http://kawasakiworld.com/zx-12r/46420-z ... haust.html
nebo třeba tohle, to taky není zlý
http://www.zxforums.com/forums/zx-12r-f ... haust.html
tak přesně tohle bude trochu oříšek no, asi se bude muset udělat nějaká podložka pod boční stojan, aby se nesklápěl nadoraz a byla mezera mezi stojanem a kyvkou, řetěz by neměl být problém, ale bude se muset vychytat ať nevadí propružení kyvky ani na jednu stranuDan_zx12r píše:...to by bylo fajn, kdyby jsi sem pak dal nějaký fotky, hlavně mě zajímá to rozbočení a pak jak vytáhnout tu levou větev kolem kyvky, řetězu a bočního stojanu...
vůbec, Tildův rex s dvěma koncovkamaElvis. píše:Takze Kubuv Rex s dvema koncovkama
myslím že ne, od začátku jsem chtěl něco v tomhle styluHonza-Zed píše:Nebyla puvodni myslenka koncovek trosku odlisna?
P.S.: koncovky chvalim.
- - - jen co seženeš tu spráávnou šavličku . . .Tilda píše:nejsem, předělám rexe na ninju
Se zeptej Kuby, ten dělal obrácenej postupTilda píše:nejsem, předělám rexe na ninju