Na lesteni mam leve ruce.

Omotam svody paskou a bude.

Na lesteni mam leve ruce.
Chtěl jsi napsat, nastříkám to černou vypalovačkou?! Pár překlepů Ti prominu, ale jak to vomotáš jako "bebí",Honza-Zed píše:666S999 píše: Na lesteni mam leve ruce.![]()
Jaro je za dvermi a Rexove jsou v dilnach... Co jsme delali v zime?
Jasný!666S999 píše:Chtěl jsi napsat, nastříkám to černou vypalovačkou?! Pár překlepů Ti prominu, ale jak to vomotáš jako "bebí",Honza-Zed píše:666S999 píše: Na lesteni mam leve ruce.![]()
tak se z toho dostaneš vezdraví jen za flašku zelený! Jasný?
Policii nebrat...Blacky píše:Ideálne "mlíkem" Zákaz vstupu Policie![]()
Žabák Michal 1100 (m.cz)Honza-Zed píše:
Dnes u Halbicha byl v dilne rozdelany jedenackovy Rex. Mel Kerkra, otevrene KN a cekal na predek od Ohlinse. Fesny Rex.
Óóóóó, děkuji všemocný....za informaci.666S999 píše:Žabák Michal 1100 (m.cz)Honza-Zed píše:
Dnes u Halbicha byl v dilne rozdelany jedenackovy Rex. Mel Kerkra, otevrene KN a cekal na predek od Ohlinse. Fesny Rex.
Koupím švihadlo a někoho raděj sešvihám! Jsem rád, že chodím, nechci do "berlařskýho klubu", určitě by se mi sportování zle vymstilo!Zdrahy píše:za uštřené peníze kup švihadlo a potýrej tělo![]()
Seru na vidle, mě to vyhovuje jak to je..
máš s náma nějakej problém?666S999 píše:Jsem rád, že chodím, nechci do "berlařskýho klubu"
no jo, Michale, už to jde z kopce, začíná to být fičák...misak39 píše:Pepo, co jsou to hruškaři? Jako že už z hrušně dolů?