ZX-12R
Re: ZX-12R
Zdravím ve spolek, lidi máte někdo zkušenost s brzdičema Brembo? Chtěl bych je koupit na předek. Zajímalo by mě, jak moc je to při brždění znát, mám nový kotouče, pancéřový hadice, pumpa je klasická co tam dávala Kawasaki (přemýšlel jsem o radiální pumpě Brembo, ale ten kelímek je děsnej). Díky za info....
tak jak jde pokračování?Dan_zx12r píše:Zdravím ve spolek, lidi máte někdo zkušenost s brzdičema Brembo? Chtěl bych je koupit na předek. Zajímalo by mě, jak moc je to při brždění znát, mám nový kotouče, pancéřový hadice, pumpa je klasická co tam dávala Kawasaki (přemýšlel jsem o radiální pumpě Brembo, ale ten kelímek je děsnej). Díky za info....

od 49,9 do 1199 ccm
...no mluvil jsem s pár lidma a všichni se shodli na tom, že jestli pořídit ty třmeny Brembo, tak by to chtělo i radiální pumpu a protože radiální pumpu má Brembo i s jejich brzdovou páčku, tak abych neměl každou páčku jinou, tak bych musel koupit i spojkovou páčku Brembo...a to všechno by vyšlo skoro na 50 tisícMéďa píše:tak jak jde pokračování?Dan_zx12r píše:Zdravím ve spolek, lidi máte někdo zkušenost s brzdičema Brembo? Chtěl bych je koupit na předek. Zajímalo by mě, jak moc je to při brždění znát, mám nový kotouče, pancéřový hadice, pumpa je klasická co tam dávala Kawasaki (přemýšlel jsem o radiální pumpě Brembo, ale ten kelímek je děsnej). Díky za info....

To je částka
Nebylo by pak od věci za ty prachy koupit KIT na 1375ccm
? 

od 49,9 do 1199 ccm
Nebo motorku která tyhle věci má z výroby? pochopím stavbu choppera, pochopím stavbu cafe racera, ale nepochopím proč si někdo koupí motorku za 100t, dalších 100t tam narve a prodejní cena se za dobu přestavby dramaticky zvýší na 80t
No nic, já to dělám taky..

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Panečku, něco mi to připomělo... ale, úsměv na rtech ničím nenahradíš, a zvlášť, když jde o úsměv z překvapení... Aneb, není nic hezčího, než stará vrána s křídly sokola.Zdrahy píše:Nebo motorku která tyhle věci má z výroby? pochopím stavbu choppera, pochopím stavbu cafe racera, ale nepochopím proč si někdo koupí motorku za 100t, dalších 100t tam narve a prodejní cena se za dobu přestavby dramaticky zvýší na 80t![]()

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
to by byla Hayabuzna,néééé? Teda za mě - až spolu ráno pojedem na vyjížďku, já přijedu a vy budete po večeři, zamyslím se nad výměnou motorky nebo řidiče666S999 píše:Panečku, něco mi to připomělo... ale, úsměv na rtech ničím nenahradíš, a zvlášť, když jde o úsměv z překvapení... Aneb, není nic hezčího, než stará vrána s křídly sokola.Zdrahy píše:Nebo motorku která tyhle věci má z výroby? pochopím stavbu choppera, pochopím stavbu cafe racera, ale nepochopím proč si někdo koupí motorku za 100t, dalších 100t tam narve a prodejní cena se za dobu přestavby dramaticky zvýší na 80t![]()
No nic, já to dělám taky..(cotoplácám / vorla,supa,tučňáka)

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
pokud se najde sponzor, tak do toho půjdu...Méďa píše:To je částkaNebylo by pak od věci za ty prachy koupit KIT na 1375ccm
?
...myslím, že to dělá většina lidí pro radost, je to koníček...někdo sype prachy do motorek a někdo do beden... a tím, že budu doma syslit šišky do polštáře si radost neudělám...zeptej se lidí, kteří "tuní" auta proč to dělají....nebo se zeptej motorkářů, proč si koupí akrapa za 40 tisíc?. Lidi chtějí mít něco originálního proto to dělají... Zx12r je už takhle jako šafránu, ale kolik jsi jich viděl vymazlenejch k dokonalosti? O tom to je....Zdrahy píše:Nebo motorku která tyhle věci má z výroby? pochopím stavbu choppera, pochopím stavbu cafe racera, ale nepochopím proč si někdo koupí motorku za 100t, dalších 100t tam narve a prodejní cena se za dobu přestavby dramaticky zvýší na 80t![]()
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nechci trollit, ale já jich viděl pár hlavně doprasenejch 
Ale jdi do toho, hlavní věc, jestli se to líbí Tobě!

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Svatá pravda!volkswagen píše:Nechci trollit, ale já jich viděl pár hlavně doprasenejch

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
A proč nepořídíš prvně pumpu. Brzdit ti to s dobrejma deskama bude tak, že si na tom rozbiješ hubu a brzdiče si můžeš třeba nastříkat a nechat si tam vybrousit a vypískovat nápis brembo
A ještě za desetinu ceny 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
aby jste se neposrali666S999 píše:Svatá pravda!volkswagen píše:Nechci trollit, ale já jich viděl pár hlavně doprasenejch
Ale jdi do toho, hlavní věc, jestli se to líbí Tobě!![]()
![]()
AMEN

A když se načali ty brzdy. Mě připadají moje takové tupé, prostě brzdí fest, žádný propad, ale prostě mě tam chybí ta lehkost a zákus jako u Bremba, co má kamoš na Tuonu. Půjčoval jsem mašinu právě tomu klučinovi s upozorněním na tu přední, ať si dá pozor, že si na ni musí člověk zvyknou. Odpověd byla, když nejdřív odjel po zadním (prý to jde lehce na 2. za plynem

ZX-12R naked
Já si myslím, že je věcí každýho majitele stroje, jak si svojí mašinu vymazlí a jestli to jsou vyhozený prachy nebo ne, může být každýmu u zadku....co se týká doprasených motorek, tak každý má jiný vkus a každýmu se líbí něco jiného....pokud se někomu líbí třeba cafe-racer udělaný ze zx12r, tak ať si jí takhle překope...a pokud na to má ať si tam dá třeba brzdiče ze zlata...původně jsem se neptal, jestli jsou Bremba vyhozený peníze, ale jestli má s nima někdo na týhle motorce zkušenosti....