Ladis píše:Chápu, někdo ty lahváče musí podávat...*Pat* píše:...jel bych hned , ale dodělávám fasádu , a jsem tam tuze důležitej ...![]()
ps: chytrej kluk ten Ladis

Ladis píše:Chápu, někdo ty lahváče musí podávat...*Pat* píše:...jel bych hned , ale dodělávám fasádu , a jsem tam tuze důležitej ...![]()
No to jo. Rozpálené je to tady pěkně do ruda!! Az se skoro stydim ze tu bydlim. Jinak dneska +4 deg. Žádná sláva na jezdeniElvis. píše:Vám ty pece na tom ostravsku pěkně topí, že ještě můžete jezdit a neni vám zima
v úterý jsem frčel na motorce pro neschopenku k doktorce. čekal jsem jakou dostatnu čočku, ale jen jí zajímalo na čem jezdimZubr píše:Já jezdím furt,pokud je sucho a teplota min. +2ºC ,tento vikend mám v planu jezdit. Vždyť sezona končí 31.12. a začíná 1.1.
No když jsem Tildu potkal na spojce v protisměru byla mi zima za nějTilda píše:v úterý jsem frčel na motorce pro neschopenku k doktorce. čekal jsem jakou dostatnu čočku, ale jen jí zajímalo na čem jezdimZubr píše:Já jezdím furt,pokud je sucho a teplota min. +2ºC ,tento vikend mám v planu jezdit. Vždyť sezona končí 31.12. a začíná 1.1.když jsem vyrážel tak byla rovná nula a soused škrábal okna na autě, ale cestou jsem potkal další 2 exoty takže pohoda
Správně předsedoZubr píše:Já jezdím furt,pokud je sucho a teplota min. +2ºC ,tento vikend mám v planu jezdit. Vždyť sezona končí 31.12. a začíná 1.1.
takhle dnes asi bylo všude... pěkně na hovno počasíBlacky píše:Závist. U nás včera taky slunečno, ale 4°C. Dnes Mlha a hnus 2°C.
Vsude ne, u nas bylo hezky... tedy od Dubi nahoru, na kopecky. Klasicka inverze. Jinak dobre vlakno o tom Ostravskem jezdeniTilda píše:takhle dnes asi bylo všude... pěkně na hovno počasíBlacky píše:Závist. U nás včera taky slunečno, ale 4°C. Dnes Mlha a hnus 2°C.sezóna se pomalu blíží ke konci