Ten borec co se ke mě v Lounech přidal, nejspíš čekal, že pojedu nějakou kochačku a to jsem nejel nijak na krev, tak mě vůbec nestíhal. Směrem na Žatec mě vždy dojel až ve vesnicích, protože jsem jel pade. V Žatci jsem na něj chvilku čekal, ale asi to vzdal
...dneska by to slo
Re: ...dneska by to slo
Čau, tak až na ten vítr, super vyjížďka a prostě bezva lidi.
Těším se na další setkání.
Ten borec co se ke mě v Lounech přidal, nejspíš čekal, že pojedu nějakou kochačku a to jsem nejel nijak na krev, tak mě vůbec nestíhal. Směrem na Žatec mě vždy dojel až ve vesnicích, protože jsem jel pade. V Žatci jsem na něj chvilku čekal, ale asi to vzdal
( doufám, že to někde neroztřelil) . Ani nevím co to měl za stroj, vypadalo to jako GSR750.
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Hezký fotky, určitě fajn setkání, ale podle Kaňoura jsem lenoch tak to se nedá nic dělat, ale klidně si to s tebou vyměním, ty vykopeš a odvezeš tolik hlíny jako já, k tomu buď zaúkoluješ Blanku (já Ivču) a nebo sám otrháš strom jablek velkej tak dvě patra paneláku a ještě stihneš dojet na sraz do Mělníka nebo kam a to v jeden den, pak uznám, že jsem línej a budižkničemu...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
Kdyz s tebou je to tezky.Klames motorkou a telem. Málokoho napadne podivat se na GTR, jestli nema z naklonu ubrouseny kufryZubr píše:Čau, tak až na ten vítr, super vyjížďka a prostě bezva lidi.Těším se na další setkání.
![]()
Ten borec co se ke mě v Lounech přidal, nejspíš čekal, že pojedu nějakou kochačku a to jsem nejel nijak na krev, tak mě vůbec nestíhal. Směrem na Žatec mě vždy dojel až ve vesnicích, protože jsem jel pade. V Žatci jsem na něj chvilku čekal, ale asi to vzdal( doufám, že to někde neroztřelil) . Ani nevím co to měl za stroj, vypadalo to jako GSR750.
Naposledy upravil(a) Méďa dne čtv říj 03, 2013 13:48:30, celkem upraveno 1 x.
od 49,9 do 1199 ccm
A to já mu chtěl na té benzínce říct, že ho budu nejspíš zdržovat 
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
CKC#068
eště že jsem s váma nebyl, tady je to samej letec, nic pro turisty jako já 
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Taky koukám, že za chvíli nebude s km jezdit, leda že bychom KanXoj seškrtili Wéčko na 25 Kw, Zubroj Gitu a devítku a Méďovi nevím nevím jestli by to šlo na tý dvanáctce, ale na šestce by to šlo určitě a stejně by nás pojeli, takže jestli se s Váma pojedeme projet, tak jedině když pojedete na třiapůlách 
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Poslušně hlásím, že jednu třipade mám v garáži - možnost zapůjčení za poplatek

JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
Ani se páníček nepochlubil pramatkou rexe. No tak to budeme muset dát někde Kjawasaki sraz nízkokubíkovek. A provedení máš Euro6?Jirka_Z píše:Poslušně hlásím, že jednu třipade mám v garáži - možnost zapůjčení za poplatek![]()
![]()
od 49,9 do 1199 ccm
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Záleží na tom jak kvalitni olej do ni naleju, umím Euro6, ale Euro-100...

JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
Tak jsem se těšil na tento víkend, a zase práce, já už asi stroje prodám, už mě to fakt štve...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
kdyby někdo chtěl, mám k dispozici větší než malé množství oleje M2T z roku tak asik 90-91.... 
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
V motorkářským světě je zažitý heslo "Live/born to ride"! "Live nebo born to work" je nesmysl!ZRX 1984 píše:Tak jsem se těšil na tento víkend, a zase práce, já už asi stroje prodám, už mě to fakt štve...
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Kdybych na ní jezdil tak ho klidně vezmu, ta by sežrala i motorovej olej z traktoru...misak39 píše:kdyby někdo chtěl, mám k dispozici větší než malé množství oleje M2T z roku tak asik 90-91....
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...