ZZR 1400
Re: ZZR 1400
jo taaaak...to sleduji...ale nehrozi...v te dobe presne me ceka muj nejvetsi zivotni zlom v zivote..tedy produktivnim...
ale nekde jinde nekdy jindy nabeton...nabeton vas uvidim rad...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Aj mi Tebe mamko...MARTY píše:jo taaaak...to sleduji...ale nehrozi...v te dobe presne me ceka muj nejvetsi zivotni zlom v zivote..tedy produktivnim...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Konečně se oteplilo a tak mám za sebou první nádrž a můžu říct že to co jsem od této motorky očekával se naplnilo.Super,zatím nemá chybu 

ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
zadnou mit ani nebude...jen kokot pouziva smesne nazvy jako neohrabany autobus...verim ze si spolu zajezdime kdyz me nebudes vedome ujizdet...to bych na to sral

- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
neboj,zajezdíme
a neohrabaná vůbec není ,přesně jak píšou ,rozjedeš se a váha je pryč ,vždyť ta moje šestka bez 12 kil vážila stejně ale tady je hodně poznat to posunuté těžiště ,žádná dřina na ruce a při jízdě se chová skvěle ,a je jedno kolik je na tachometru 

ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ty jsi tvrdakspit 40 píše:neboj,zajezdímea neohrabaná vůbec není ,přesně jak píšou ,rozjedeš se a váha je pryč ,vždyť ta moje šestka bez 12 kil vážila stejně ale tady je hodně poznat to posunuté těžiště ,žádná dřina na ruce a při jízdě se chová skvěle ,a je jedno kolik je na tachometru

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
vole...zadna supernahrada zatim neexistuje...v teto kategory only for big menKankX píše:ty jsi tvrdakspit 40 píše:neboj,zajezdímea neohrabaná vůbec není ,přesně jak píšou ,rozjedeš se a váha je pryč ,vždyť ta moje šestka bez 12 kil vážila stejně ale tady je hodně poznat to posunuté těžiště ,žádná dřina na ruce a při jízdě se chová skvěle ,a je jedno kolik je na tachometru
me se nenaplnilo co jsem ocekaval, moje ocekavani predcila... ale to bylo kdysi, ted uz je to veteran co na nem budou jezdit jen skoroduchodci

Prosím o radu
.....jaké máte zkušenosti na ZZR s vyššíma plexi??? mám výšku 173cm....a když tak s jakým typem přesněji- MRA dělá víc typů.
Ja uvažuji nad "touring"......dík

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
vyborne zkusenosti... pak muzes jezdit na ZZR i ve stoje a budes se citit jako v aute.Vikki46 píše:Prosím o radu.....jaké máte zkušenosti na ZZR s vyššíma plexi??? mám výšku 173cm....a když tak s jakým typem přesněji- MRA dělá víc typů.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
...no ale radio mě tam pak bude scházet
...( no nemyslím si že by to plexi bylo až tak učiné
)

xxxCKC 475xxx
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to origo zvysene co dodava Kawasaki je ucinne opravdu hodne, kdyz pak sednes na ZZR se seriovym plexi tak teprve zjistis jak hodne fouka a jak ti to ve vyssich rychlostech hazi hlavou...Vikki46 píše:...no ale radio mě tam pak bude scházet...( no nemyslím si že by to plexi bylo až tak učiné
)
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Hoši co to řešíte, vzpomeňte jak to hází hlavou na rexovi nebo na Z 750s:-)KankX píše:to origo zvysene co dodava Kawasaki je ucinne opravdu hodne, kdyz pak sednes na ZZR se seriovym plexi tak teprve zjistis jak hodne fouka a jak ti to ve vyssich rychlostech hazi hlavou...Vikki46 píše:...no ale radio mě tam pak bude scházet...( no nemyslím si že by to plexi bylo až tak učiné
)
Já vždycky když jedu na devítce, tak si užívám jak nefouká

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1984 píše:Hoši co to řešíte, vzpomeňte jak to hází hlavou na rexovi nebo na Z 750s:-)KankX píše:to origo zvysene co dodava Kawasaki je ucinne opravdu hodne, kdyz pak sednes na ZZR se seriovym plexi tak teprve zjistis jak hodne fouka a jak ti to ve vyssich rychlostech hazi hlavou...Vikki46 píše:...no ale radio mě tam pak bude scházet...( no nemyslím si že by to plexi bylo až tak učiné
)
Já vždycky když jedu na devítce, tak si užívám jak nefouká
Proto ji taky máš

Při jakých rychlostech se vám to na ZZR 1400 projevuje? Já ten pocit při 50/90/130 nemám

od 49,9 do 1199 ccm
Meďo a zkusil jsi někdy přeřadit na dvojku?

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní