hlavně by ses měl řídit tim co ti tvrdí tvoje prodavačka a né stylistatequila píše:To si musim ještě rozmyslet. Můj stylista tvrdí, že bych si měl okruh známých značně ptrotřídit....![]()
![]()

hlavně by ses měl řídit tim co ti tvrdí tvoje prodavačka a né stylistatequila píše:To si musim ještě rozmyslet. Můj stylista tvrdí, že bych si měl okruh známých značně ptrotřídit....![]()
![]()
Za tou prodavačkou musím zajít, aby mi taky něco užitečnýho poradila...Tilda píše:hlavně by ses měl řídit tim co ti tvrdí tvoje prodavačka a né stylistatequila píše:To si musim ještě rozmyslet. Můj stylista tvrdí, že bych si měl okruh známých značně ptrotřídit....![]()
![]()
možná se radši nejdřív zeptej Tequily co radí jemu666S999 píše:Za tou prodavačkou musím zajít, aby mi taky něco užitečnýho poradila...Tilda píše:hlavně by ses měl řídit tim co ti tvrdí tvoje prodavačka a né stylistatequila píše:To si musim ještě rozmyslet. Můj stylista tvrdí, že bych si měl okruh známých značně ptrotřídit....![]()
![]()
![]()
Maj pravdu jako dycky, pane rada!GEORG píše:Vždyť ta motorka není taky moc pěkná:)
G.