tak to sorrymilda píše:Ty vole MilaneTy tu propaguješ můj inzerát dřív než já??
DÍKY!!
Kdyby měl zájem někdo z kawarádů (abych citoval Sekyho)bude cenovka příznivější....
Toš tak!!Jak by řekl DAK....

tak to sorrymilda píše:Ty vole MilaneTy tu propaguješ můj inzerát dřív než já??
DÍKY!!
Kdyby měl zájem někdo z kawarádů (abych citoval Sekyho)bude cenovka příznivější....
Toš tak!!Jak by řekl DAK....
Pohoda,nemáš se za co omlouvat!!0MMKS píše:[quote="milda"
tak to sorry![]()
, vidím ZRX.... a on ten spínač je v hlavě asi už nafurt.
vydrz, dnes jsem zacal setritmilda píše:
Jasně Honzo,kdy Ti mám tu m*dku dopravit? (to je samozřejmě v ceně)![]()
Ty ale stejně ani nemáš na benzín,takže kde bys vzal takovýhle love?
dík, něco takového chci taky, můžeš dát foto i z druhé strany?Sixtiu píše:Tak stojan je hotový. Ještě nějaké vyztužení pro ten pocit, pak půjde do barvy a poté záslepky konců jeklů. Obrázek přikládám.. chytrý telefon fotí špatně. Bohužel. Ale pro představu dobré, kdyby měl někdo zájem řešit něco podobného. Cena 250,- plus dvě hodiny práce.
http://img.motorkari.cz/upload/images/d ... jpg?522388
Tak můžu, určitě nebude problém. Ale až v sobotu nejdřív - to už bych měl rád i v barvě tak to bude lepší..MMKS píše:dík, něco takového chci taky, můžeš dát foto i z druhé strany?Sixtiu píše:Tak stojan je hotový. Ještě nějaké vyztužení pro ten pocit, pak půjde do barvy a poté záslepky konců jeklů. Obrázek přikládám.. chytrý telefon fotí špatně. Bohužel. Ale pro představu dobré, kdyby měl někdo zájem řešit něco podobného. Cena 250,- plus dvě hodiny práce.
http://img.motorkari.cz/upload/images/d ... jpg?522388
ZRX 1984 píše:Heleď jeden můj tip křivej kotouč. Omrkni toto vlákno
viewtopic.php?f=50&t=8043&start=105
ta paska je silikonova, tomu by brzdovka nemela ublizit...Sixtiu píše:Nevím jestli ji brzdovka nesežere
Super. A když bude třeba tak ji lehce namotám znova při dalším odvzdušnění.KankX píše:ta paska je silikonova, tomu by brzdovka nemela ublizit...Sixtiu píše:Nevím jestli ji brzdovka nesežere