Je to jen o hlavě. Pokud to máš v hlavě srovnané a nejsi janek, tak si kup klidně co chceš, vždy to je o tom kolik tomu naložíš a to prostě buď chceš nebo se držíš na uzdě.KankX píše:ale prd... sestka je na hovno, devitka je spravny prestupZRX 1984 píše:Nechci Ti do toho kecat, ale radši kup nejdřív šestku. Pokud jezdíš 3 sezóny, tak to bude rozumnější. Devítku mám a řekl bych, že je to pro mě strop mého motocyklového vývoje, ikdyž za pár sezón třeba budu uvažovat o zzr 1400, ale zatím je to nářezOproti tomu je ZR 7 kolo
poraďte mi, jakou mám koupit motorku ?
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Re: poraďte mi, jakou mám koupit motorku ?
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
Mne ide o to, že ninja je krásna motorka. A so šestkou mám jediný problém - na moju postavu je malá a 9 je podstatne väčšia. Pred tým výkonom mám veľký rešpekt, ale moja smola je že všetky pekné mašiny su zároveň brutálne stroje 

2001 ZR-7S Blue
2002 šestka je skoro stejně velká jak devítka... 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
No vyskusam a uvidim, neni to definitivne. Ale jak som tak presiel sestky, tak pekna je az 2005 a vyssie 

2001 ZR-7S Blue
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ze ZR-7 jsem šel do ZZR1200 a taky jsem se neposral! 
Jak píše lukas.01, je to jen o přístupu...TVÝM přístupu, motorka je jen stroj, nebude na tebe nasraná, nebude ti dělat naschvály, bát se není čeho, dokonce ani nekouše!
Zdravej rozum, respekt, chladnou hlavu a můžeš jezdit na čemkoliv!
Líbí se ti devítka...když teď podlehneš a koupíš šestku, tak tě nebude bavit ani do konce sezony a všude budeš dál koukat po devítkách, až nakonec šestku prodáš, proděláš na ní gatě a koupíš devítku...až pak budeš spokojenej!

Jak píše lukas.01, je to jen o přístupu...TVÝM přístupu, motorka je jen stroj, nebude na tebe nasraná, nebude ti dělat naschvály, bát se není čeho, dokonce ani nekouše!

Zdravej rozum, respekt, chladnou hlavu a můžeš jezdit na čemkoliv!

Líbí se ti devítka...když teď podlehneš a koupíš šestku, tak tě nebude bavit ani do konce sezony a všude budeš dál koukat po devítkách, až nakonec šestku prodáš, proděláš na ní gatě a koupíš devítku...až pak budeš spokojenej!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Pocitam s tym az buducu sezonu. Ale sef nam slubil ze v stredu niekoho z nas vyhodi, tak keby to vyslo, tak berem odstupaky a kupujem hned 

2001 ZR-7S Blue
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jak psal lukas01, zadna kawa neni brutalni... jen to jen o mozku. 6tka ti podle mne nebude vyhovovat, protoze dole vubec nejede takze po ZR7 budes nestastnej.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
To muzu potvrdit, šestka (2005) dole nechce moc jet, je potreba ji drzet v otáčkách. Devítky je dobrá volba, v dnesních měřítkách je brána jako sportovně cestovní stroj.KankX píše:Jak psal lukas01, zadna kawa neni brutalni... jen to jen o mozku. 6tka ti podle mne nebude vyhovovat, protoze dole vubec nejede takze po ZR7 budes nestastnej.
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
Devítka je rozumnej stroj, to se musí nechat, už jsme se trošku skamarádili a docela dobrý.lukas.01 píše:To muzu potvrdit, šestka (2005) dole nechce moc jet, je potreba ji drzet v otáčkách. Devítky je dobrá volba, v dnesních měřítkách je brána jako sportovně cestovní stroj.KankX píše:Jak psal lukas01, zadna kawa neni brutalni... jen to jen o mozku. 6tka ti podle mne nebude vyhovovat, protoze dole vubec nejede takze po ZR7 budes nestastnej.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Ty si ale presadal z nejakej silnejsej masiny ne ?
2001 ZR-7S Blue
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ne, Seky přesednul z mrchy, který devítka ukáže na trojku záda... 

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Jak jsem už někde psal, na rexe nic nemá a nikdy mít nebude, je to motorka o srdci, ale jak říkal někde někdy Doktor ZRX chci se povozit jináč. Když jsem si koupil 3. rexe a že než jsem koupil 3. tak jsem prošel všechno co by se mi líbilo a jedinej stroj kterej mě zaujal bylo GSX 1400, tak jsem zase koupil rexe páč je aspoň značkovej666S999 píše:Ne, Seky přesednul z mrchy, který devítka ukáže na trojku záda...

Rexe nikdy neprodám a když tak jedině výměnou za DAEGA nebo za poslední model v nízkorozpočtové barvě

Takže pokud chceš devítku a máš málo najeto, tak radši kup starší babičku. Já mám 2002 a je to jinde než 97. 97 je hodná babička

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- - - aale houby - když chceš 9. tak si ji kup rovnou, jinak si pak budeš vyčítat, že sis ji nekoupil -
to mi kdysi jeden řekl a - měl pravdu.
Moje rada zní : pokud se ti líbí a chceš ji tak si ji kup a ze začátku, než si zvykneš, tak opatrnějc
" narábaj s plynom" -
-toť vše 
to mi kdysi jeden řekl a - měl pravdu.
Moje rada zní : pokud se ti líbí a chceš ji tak si ji kup a ze začátku, než si zvykneš, tak opatrnějc
" narábaj s plynom" -

ZX9R ninja - macíček
No tak presedlal som z bicykla na ZR-7, tak snad by som este nejaky skok zniesol no 
Diky za rady

Diky za rady

2001 ZR-7S Blue
- no vidíš a šlo to - todle pujde taky - hlavně abys to přežil 

ZX9R ninja - macíček