poraďte mi, jakou mám koupit motorku ?
- farmář
- Ghostrider
rozumně a stabilně se nechá jet úplně se vším, otázkou je, kdo to sakra vydrží.....já snesu hooodně ale jak jsem zavřenej mezi kolonou aut a ti dementi se předjížděj jak o život ne proto, že někdo pojede rychleji,ale aby byl první toho vláčku, fakt jsem v tu chvíli nasranej. Přestanu se kochat a vemu je a ujedu jim, najdu si nějaký slušný auto, co jede tak kilo a 30 metrů za ním se zase kochám. Já vím, že se to nemá.... ale jak se dostanu do takový tlačenky bezmozků co mi akorát najíždějí na zadní kolo a cpou se mi před přední, já musím, se nenechám zabít. A jsme u toho. Už si povídáme o cca 180km/hod, no a kde je ta mez, netočení, klidné jízdy? v ...jo tam,pánové a dámy. Ale tuhle hranici snad pokoří i slušná 250tka, ne tak rychle...ale dá. Takže určitě se na ZX9R dá jezdit lážo, jen je tomu fakt třeba věřit.
Snad chovat se k ní jako k cesťáku, vyslovenýmu. Ovšem, bude se tak chovat ehm i ona?
můj osobní názor je, že v tomhle posedu za to budeš stejně trochu tahat, ono to půjde a ty si budeš na to zvykat....a pak už je vážně jen a jen na tobě, kde ta mez bude.Tak to akorát nepřežeň, no. 

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jako bych se videl, to jsem presne ja kochalista, ale zabit se nenecham...farmář píše:.....já snesu hooodně ale jak jsem zavřenej mezi kolonou aut a ti dementi se předjížděj jak o život ne proto, že někdo pojede rychleji,ale aby byl první toho vláčku, fakt jsem v tu chvíli nasranej. Přestanu se kochat a vemu je a ujedu jim, najdu si nějaký slušný auto, co jede tak kilo a 30 metrů za ním se zase kochám. Já vím, že se to nemá.... ale jak se dostanu do takový tlačenky bezmozků co mi akorát najíždějí na zadní kolo a cpou se mi před přední, já musím, se nenechám zabít. A jsme u toho....
...jinak se ZX9 se da urcite jezdit rozumne a kdyz je potreba tak umi hodne dobre zatahnout... to u takove nove ZX-10 to tak uplne pomalu nejde, ta porad rika pojed pojed a se slabsi hlavou je to jista cesta do pekel

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Jak pise KankX - s devitkou se da jezdit aj tak aj onak (jako se vsim) - nakonec je to vzdy o tom kdo to ridi a jakKankX píše:jako bych se videl, to jsem presne ja kochalista, ale zabit se nenecham...farmář píše:.....já snesu hooodně ale jak jsem zavřenej mezi kolonou aut a ti dementi se předjížděj jak o život ne proto, že někdo pojede rychleji,ale aby byl první toho vláčku, fakt jsem v tu chvíli nasranej. Přestanu se kochat a vemu je a ujedu jim, najdu si nějaký slušný auto, co jede tak kilo a 30 metrů za ním se zase kochám. Já vím, že se to nemá.... ale jak se dostanu do takový tlačenky bezmozků co mi akorát najíždějí na zadní kolo a cpou se mi před přední, já musím, se nenechám zabít. A jsme u toho....
...jinak se ZX9 se da urcite jezdit rozumne a kdyz je potreba tak umi hodne dobre zatahnout... to u takove nove ZX-10 to tak uplne pomalu nejde, ta porad rika pojed pojed a se slabsi hlavou je to jista cesta do pekel

ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
- farmář
- Ghostrider
Zdrahy to on šel, měl sedmu a půjčovanou RF900, tak u devítky jen jde do své. Tenhle by neměl mít problém, byly tu však mnohem větší skoky
... a asi ještě jezděj. Jestli mu ta devítka od Suzi sedla, měla by i ZX9R. Vždycky je to mezikusem a jet tam kam vidíš,ale to už asi dávno umí.
Kolo, bába...mě stačí jak teď sejmula řidička tu novou policejní motku. Spousta kiksů je nezaviněnejch, bordel na silnici vadí čtyřce jak litru, vada mezikusu zabíjí ve všech kubaturách.
držím palce ať je dobrá .

Kolo, bába...mě stačí jak teď sejmula řidička tu novou policejní motku. Spousta kiksů je nezaviněnejch, bordel na silnici vadí čtyřce jak litru, vada mezikusu zabíjí ve všech kubaturách.

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Re: poraďte mi, jakou mám koupit motorku ?
Chcel by som ZX-9 budúci rok, bude to moja tretia sezóna, počítam že budem mať najazdené tak 20-25t. Teraz mám ZR-7 a Ninja je môj sen. Jediná 9 mi príde dostatočne veľká na pohodlné cestovanie. Rok 2003. Co vy na to, mám do toho skočiť ?
2001 ZR-7S Blue
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdyz ji chces, neni co resit100RM píše:Chcel by som ZX-9 budúci rok, bude to moja tretia sezóna, počítam že budem mať najazdené tak 20-25t. Teraz mám ZR-7 a Ninja je môj sen. Jediná 9 mi príde dostatočne veľká na pohodlné cestovanie. Rok 2003. Co vy na to, mám do toho skočiť ?

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Nechci Ti do toho kecat, ale radši kup nejdřív šestku. Pokud jezdíš 3 sezóny, tak to bude rozumnější. Devítku mám a řekl bych, že je to pro mě strop mého motocyklového vývoje, ikdyž za pár sezón třeba budu uvažovat o zzr 1400, ale zatím je to nářez
Oproti tomu je ZR 7 kolo 

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ale prd... sestka je na hovno, devitka je spravny prestupZRX 1984 píše:Nechci Ti do toho kecat, ale radši kup nejdřív šestku. Pokud jezdíš 3 sezóny, tak to bude rozumnější. Devítku mám a řekl bych, že je to pro mě strop mého motocyklového vývoje, ikdyž za pár sezón třeba budu uvažovat o zzr 1400, ale zatím je to nářezOproti tomu je ZR 7 kolo
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
jj, devítka je relativně hodná motorka, když už máš kus najeto, nebál bych se jí... proti sedmě to bude rozdíl velkej, ale na lepší se zvyká rychleji
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*