Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- Kuba
- Ghostrider
Re: Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
ještě je varianta membrány v karbecu, třeba jsou steřelé, výfuckem to asi nebude, ale stejně bych to rád odzkoušel.
nevzpomeneš si kdo a kde to řešil, rád bych si to přečetl.
nevzpomeneš si kdo a kde to řešil, rád bych si to přečetl.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
No přiznám se, že už nevím, ale byla to ta bílá, jak na tom měl to světlo z FZ1N myslím, taky tady byla asi v loni na prodej. Třeba to bude stačit seřídit..
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Dobře Milane...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Kuba
- Ghostrider
no čupr, díky mooooc, hnedka v pondělí to poladím
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Čau Kubo, heleď standartní problém s náporovým sáním. Moje rada zní neladit nápor, jinak z toho zešedivíš a stejně přídeš ve finále o koně! Já bych udělal standartní sání a to tak že bych vyhodil ty trubky do airboxu a ty díry v rámu bych zaslepil třeba ze zadu, aby to nevypadalo blbě a nechal bych airbox aby si bral vzduch z prostoru za rámem. Dá se snadno odskoušet provizorně a mělo by to jet na plnej výkon. Vyzkoušej 

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Jo pokud se přesto rozhodneš ten nápor zachovat a odladit, tak riskuješ vážný poškození motoru, protože se ti to bude v různých otáčkách a rychlostech různě ochuzovat, nebo zahlcovat, já bych se na to vysral a zrušil bych to a věř že se bez náporu dostaneš na výkon, který dá zdravá ninja na brzdě bez náporu.
Dúležitá věc, nestačí jen ty trubky vyndat, musíš zaslepit i ty otvory v rámu, jinak ti tam stejně bude foukat vzduch a ta hadička která přetlakovává plovákové komory musí taky být umístěná nekde, kde není žádný proudění vzduchu nejlépe pod karburátory.
Dúležitá věc, nestačí jen ty trubky vyndat, musíš zaslepit i ty otvory v rámu, jinak ti tam stejně bude foukat vzduch a ta hadička která přetlakovává plovákové komory musí taky být umístěná nekde, kde není žádný proudění vzduchu nejlépe pod karburátory.
CKC#068
CKC#068
Zubrovi bych věřil....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Kuba
- Ghostrider
Zubr píše:Čau Kubo, heleď standartní problém s náporovým sáním. Moje rada zní neladit nápor, jinak z toho zešedivíš a stejně přídeš ve finále o koně! Já bych udělal standartní sání a to tak že bych vyhodil ty trubky do airboxu a ty díry v rámu bych zaslepil třeba ze zadu, aby to nevypadalo blbě a nechal bych airbox aby si bral vzduch z prostoru za rámem. Dá se snadno odskoušet provizorně a mělo by to jet na plnej výkon. Vyzkoušej
udělal jsem dle tvých rad a po práci to otestuju
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Tak jak to Kubo jede? Jsem hrozně zvědavej 

CKC#068
CKC#068
- Kuba
- Ghostrider
jede to doufám pomaleji, než je rychlost mého anděla strážného, páč to kurva letí jak raketa, sice ve třech tisících pokud nepřidávám plyn se to trochu kucká, ale jinak paráda. ten zvuk je brutus.Zubr píše:Tak jak to Kubo jede? Jsem hrozně zvědavej
Jen to chce normální pneu, mám tam mírně jeté z okruhu a ty jsou oblepené žmolkama a trochu se pak třepou řídítka.
Díky moc za radu, dáme v pátek pivko
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Hm, tak to je super, jsem rád, že jsem pomohl
tak na Koskách

CKC#068
CKC#068
Žmolky za pár km ojedeš a nebo to můžeš hodit na stojan a horkovzduškou a špachtlí je sundáš jak prd... Ale jestli máš na banány, tak kup banány. To je jasnýKuba píše:jede to doufám pomaleji, než je rychlost mého anděla strážného, páč to kurva letí jak raketa, sice ve třech tisících pokud nepřidávám plyn se to trochu kucká, ale jinak paráda. ten zvuk je brutus.Zubr píše:Tak jak to Kubo jede? Jsem hrozně zvědavej
Jen to chce normální pneu, mám tam mírně jeté z okruhu a ty jsou oblepené žmolkama a trochu se pak třepou řídítka.
Díky moc za radu, dáme v pátek pivko

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- Kuba
- Ghostrider
budou banány
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
tak dnes jsem 2 hodiny scháněl zadní odrazko abych mohl znovu na technickou... Auto Kelly kousek od práce nemá, tak Vrbovka- Bikerscrown nevede, Paolo a Yshop taky ne a protože jsem tam byl pozdě tak vše ostatní kromě Aprilie mělo zavřeno. Jako hodně zoufalý pokus jsem se stavil do Aprilie, zadní odrazko mi klidně objednají ale včetně blatníku...
naštěstí týpka napadlo zajít vedle na dílnu kde našli jedno z nějaký bouračky
tímto plním slib který jsem jim tam dal a oznamuji že STK na Kawu zachránili v Aprilii
a ještě jedna vtipná historka z Paola, koukal jsem na nový rukavice, měl jsem 2 požadavky- SPS chránič na dlani jako dělá Knox a na dlani klokaní kůži. po chvíli hledání mi slečna přinesla rukavice, s tím že to teda není uplně klokan, ale je to fakt supr imitace klokana ze slaboučký hovězí kůže a barevně je to uplně stejný jako klokan...
a chránič to samozřejmě nemělo 

tímto plním slib který jsem jim tam dal a oznamuji že STK na Kawu zachránili v Aprilii

a ještě jedna vtipná historka z Paola, koukal jsem na nový rukavice, měl jsem 2 požadavky- SPS chránič na dlani jako dělá Knox a na dlani klokaní kůži. po chvíli hledání mi slečna přinesla rukavice, s tím že to teda není uplně klokan, ale je to fakt supr imitace klokana ze slaboučký hovězí kůže a barevně je to uplně stejný jako klokan...

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#