já a Josef...ještě bych chtěla vědět, kterej Ty jseš...pořád některý lidi nezním podle přezdívek na těchhle stránkách...ale při každým srazu si do hlavy natlačím minimálně 3 na 100%rudormi píše:hele, kdo tam vlastně budete už od pátku ???
Podzimní víkendový srazík
videli jsme se tak lehce v litomysli. ve svojanove jsi tusim nebyla...magic píše:já a Josef...ještě bych chtěla vědět, kterej Ty jseš...pořád některý lidi nezním podle přezdívek na těchhle stránkách...ale při každým srazu si do hlavy natlačím minimálně 3 na 100%rudormi píše:hele, kdo tam vlastně budete už od pátku ???
uvidime se v patek ...
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
A v pátek samozřejmě dorazím i já-teda, pokud to nebudu zase tak trapně hledat jako posledně Pokud je někdo na trase, kdo by chtěl vzít s sebou, dejte vědět, bo jedu asi sólo (Buldok se ještě nerozhodnul) Pojedu Vamberk, HK, Jičín, Ml.Boleslav.
Zajížďka z trasy je možná, takže kdo by chtěl, dejte vědět, časově se přizpůsobím. Zdravím všechny a těšííím.
Zajížďka z trasy je možná, takže kdo by chtěl, dejte vědět, časově se přizpůsobím. Zdravím všechny a těšííím.
- magic
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
rudormi
ve Svojanově jsem taky byla, teda podle Tvé motorky bych měla vědět,který klučina Ty jseš...těším se tam velmi moc, na všecky známý rozkošný tvářičky
" člověk je tvor společenský- dobře mu tak! "
- BULDOK ZXR
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
BULDOK NEJEDE.budu platit opravu pravýho plastu a přední masky z laminátu.Do vánoc to musím i stříknout.No prostěmisak39 píše:A v pátek samozřejmě dorazím i já-teda, pokud to nebudu zase tak trapně hledat jako posledně Pokud je někdo na trase, kdo by chtěl vzít s sebou, dejte vědět, bo jedu asi sólo (Buldok se ještě nerozhodnul) Pojedu Vamberk, HK, Jičín, Ml.Boleslav.
potřebuju prachy do motky.Jezdit budu jen na ofic.CKC srazy.
BULDOK street,ale to je psychický
-
- Ghostrider