Co Tequilovi třeba ???Jana Kawa píše:ještě jsme zapomněli na Kubíka, z Klárky by byla krásnááá nevěsta
no to se nikdo nebál a pak....Tilda píše:misak39 píše:...opravuji nikam na vůbec...Mesr píše:správně, Tildo, nikam se nežeň, času dost, pak to už většinou bývá v prdeli![]()
![]()
já se toho nebojim, já si ji časem klidně vezmu
ZRX 1984 píše:Co Tequilovi třeba ???Jana Kawa píše:ještě jsme zapomněli na Kubíka, z Klárky by byla krásnááá nevěsta
Dobře, p<i>a dobře! Funkce prvního a druhého školitele jsou dané!Mesr píše:koukám, mišáku, že bude muset proběhnout školení, ten kluk vůbec neví, o čem mluví, že si ji časem klidně vezme, strašné, nejbližší termín školení je Rokytnice, při neúčasti druhého školitele-myšáka je další termín Tesák.
![]()
![]()
Neboj,za prvé jsem zde neprozradil zádné tajemství,jen drobet šiju do Romana,ale dovedeš si Ty dva představit,že se vezmou bez motorek?ZRX 1984 píše:Tak to asi nebude CKC svatba
dobře, Chosé, dobře, skvělá teorie vysvětlení bolesti hlavy po flámu, moc se mi to líbilo666S999 píše:Dobře, p<i>a dobře! Funkce prvního a druhého školitele jsou dané!Mesr píše:koukám, mišáku, že bude muset proběhnout školení, ten kluk vůbec neví, o čem mluví, že si ji časem klidně vezme, strašné, nejbližší termín školení je Rokytnice, při neúčasti druhého školitele-myšáka je další termín Tesák.
![]()
![]()
To bude zas ráno po sraze v hlavě mrtvejch mozkových buněk...
![]()
. (víte proč druhej den po flámu v makovici břinká ta bolest? Přeživší buňky kopou těm mrtvým hrobečky...)
toho školení se začínám bát víc než případné svatby666S999 píše:Dobře, p<i>a dobře! Funkce prvního a druhého školitele jsou dané!To bude zas ráno po sraze v hlavě mrtvejch mozkových buněk...
![]()
![]()
hodně špatný pokus odvést pozornostKuba píše:ano ano, zaměřme se na Tequilu.