Uploaded with ImageShack.us
Otázkou zůstává, jestli tu vůbec budu a tim pádem i dorazim, ale snad joooTilda píše:přímo kawa koutek ne, ale Tequila tam je tak často že už tam má svůj koutekElvis. píše:U Speedyho je nějakej kawa koutek? Moje žena to nebude... Ta má teď starosti s absolventkou a navíc je mimo Prágl. Ale vim o někom, kdo by tu mohl tou dobou být a myslim, že se rád přidá. Tak se nechte překvapit, co za pražáka dotáhnu![]()
trochu tuším koho dotáhneš
Nevymejslej, nepremejslej a prijd!Elvis. píše:Otázkou zůstává, jestli tu vůbec budu a tim pádem i dorazim, ale snad joooTilda píše:přímo kawa koutek ne, ale Tequila tam je tak často že už tam má svůj koutekElvis. píše:U Speedyho je nějakej kawa koutek? Moje žena to nebude... Ta má teď starosti s absolventkou a navíc je mimo Prágl. Ale vim o někom, kdo by tu mohl tou dobou být a myslim, že se rád přidá. Tak se nechte překvapit, co za pražáka dotáhnu![]()
trochu tuším koho dotáhnešNějak to kdyžtak vymyslim
OKtequila píše:tak patek mezi 7-8hodinou
Co taxi???Elvis. píše:A kdo mě tam doveze a hlavně odveze? A odpověď typu tramvaják, autobusák nebo strojvedoucí neberu
supr, budu tamtequila píše:tak patek mezi 7-8hodinou
Elvisi, neser...Elvis. píše:A kdo mě tam doveze a hlavně odveze? A odpověď typu tramvaják, autobusák nebo strojvedoucí neberu