beruKankX píše:a ja, jako treti sudicka ti nedam akvarko a neprodam terarko... ja ti naprdnu))))
To by se mi siklo,,ale vzhledem k dalce odvozu,,skoda,,co to mas za filtraci??volkswagen píše:Já bych ti dal za odvoz rozlepený akvárko i s filtrací a osvětlením
No to urco nezapomen,,akvy ryby mas taky???Mesr píše:tož děcka, regál už jsem sehnal za odvoz, a přes svátky začal vybavovat pozadím a elektrikou. až to bude hotové, dám sem fotku
Mesr píše:ne Tomsne, s rybama je moc práce, míval jsem tlamovce i odchovy, ale zrušil jsem je, s hadama a ještěrama není tolik práce a dělám je už 30 let a hlavně dají se vzít do ruky, ryby ne, nemluvě o prasklém akvárku s 1000 litrů
budou, budou, ale zatím řeším dřevěné lišty na uchycení skla. Seky, tohle není žrout proudu, jedna nebo dvě žárovky 40W, to není žádný odběr, já mám 60W a těch je asi tak 10 kusů a nějakou 100W, ale žrout je ohřev vody, pračka, myčka, rychlovarka atd.ZRX 1984 píše:Co ty fotky? Nebudou? Já už prodal terárko i s hadamaŽrout proudu je z baráku