volkswagen píše:Jaká dopiče bagáž?
Hele víš co, vem si baťůžek, nasedni na vlak do Brna (prej je tam u benzínky nádraží), vem si blembo a já tě ten kus z Brna na Mlýnky dovezu.
Co z toho budem dělat kovbojku
Alča pojede z Brna autem....
G.
volkswagen píše:Jaká dopiče bagáž?
Hele víš co, vem si baťůžek, nasedni na vlak do Brna (prej je tam u benzínky nádraží), vem si blembo a já tě ten kus z Brna na Mlýnky dovezu.
No a je to hotové.GEORG píše:volkswagen píše:Jaká dopiče bagáž?
Alča pojede z Brna autem....
G.
postou?tequila píše:a do Brna se asi dostanu jak? nebo spíš V Neděli z Brna?
Prosimtě jeď autem a a vem s sebou našeho zraněného streetmana.Elvis. píše:Ty vole, tady je sranda hošiiiŽe bych snad na ty mlýnky taky zkusil přijet?
Esi dojedete do kempu kolem 9 - 10té ráno tak všecko stihnete. Pokud by ste to nestihly, tak stačí když se dostanete na náměstí na Velehrad. Tam vás už najdem.*Pat* píše:Daku ,jakje prosím program v sobotu ?? vypadá to , že dojedeme asi jen na sobotu ránoa večer zpět.Ať víme jak to načasovat. dík za info. stačí cca , nemusí to být celý harmonogram.
utáhni si pořádně dráty k baterceElvis. píše:Tak u mě to vypadá, že pojedu leda tak do pr... dnes sem vytáh motku, ale nenastartoval. Mám někde povolenej nějak kábl, protože po otočení klíčkem problikává budík. A ani startování přes kabely nepomohlo. Někde prostě visí kabel, kterej se dotýká a nedotýká. Jediný co vim, že mi kvůli tomu zhasíná displej a cvaká relé pod nádrží (ale to bude asi relátko čerpadla)... tak sem motku zas uklidil a prozatim na to seru... kdyby byla nějaká idea co s tim, tak budu rád za každou radu. V moto elektrice se nevyznám. Nejvíc mě sere, že ten kontakt povolil až když sem motku vytáh horko těžko z paneláku ven. Doma startovala jak víno, ale jen je před barákem, tak protestuje... nasr*t...
jsi dobry chlapec, to je dobre ze myslis na Tequilu a chces jet na Mlynky autemElvis. píše:Tak u mě to vypadá, že pojedu leda tak do pr... dnes sem vytáh motku, ale nenastartoval. Mám někde povolenej nějak kábl, protože po otočení klíčkem problikává budík. A ani startování přes kabely nepomohlo. Někde prostě visí kabel, kterej se dotýká a nedotýká. Jediný co vim, že mi kvůli tomu zhasíná displej a cvaká relé pod nádrží (ale to bude asi relátko čerpadla)... tak sem motku zas uklidil a prozatim na to seru... kdyby byla nějaká idea co s tim, tak budu rád za každou radu. V moto elektrice se nevyznám. Nejvíc mě sere, že ten kontakt povolil až když sem motku vytáh horko těžko z paneláku ven. Doma startovala jak víno, ale jen je před barákem, tak protestuje... nasr*t...